Ди Франческо није крив за резултате, остаје у Роми!

Подршка стратегу Вучице од стране првог човека клуба.

Фудбал 04.12.2018 | 10:00
Ди Франческо није крив за резултате, остаје у Роми!
Председник Роме Џејмс Палота није баш омиљена личност међу навијачима Роме, с обзиром на начин на који руководи клубом из далеких Сједињених Америчких Држава, али би данашње речи првог човека Вучице и сувласника Бостон Селтикса, могле значајно да утичу на његову популарност у клубу из Вечног града.

Палота је данас у изјави за Коријере дело спорт дао апсолутну подршку актуелном шефу струке Еузебију ди Франческу, иначе једном од најцењенијих младих стручњака на Апенинима.

"Еузебијева позиција је увек била сигурна. Одговорност за наше резултате није његова, већ играча који који не играју у складу са својим потенцијалом. Ди Франческо добро ради свој посао, али се то у овом тренутку не види на терену", каже Палота.

Рома је у критичној ситуацији. Обезбедила је пласман у осмину финала Лиге шампиона, али у првенству игра далеко испод очекивања. Након 14 одиграних кола заузима седмо место на табели са пет бодова мање од четвртопласираног Милана и позиције која наредне сезоне води у елитно такмичење.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар