Di Frančesko nije kriv za rezultate, ostaje u Romi!

Podrška strategu Vučice od strane prvog čoveka kluba.

Fudbal 04.12.2018 | 10:00
Di Frančesko nije kriv za rezultate, ostaje u Romi!
Predsednik Rome Džejms Palota nije baš omiljena ličnost među navijačima Rome, s obzirom na način na koji rukovodi klubom iz dalekih Sjedinjenih Američkih Država, ali bi današnje reči prvog čoveka Vučice i suvlasnika Boston Seltiksa, mogle značajno da utiču na njegovu popularnost u klubu iz Večnog grada.

Palota je danas u izjavi za Korijere delo sport dao apsolutnu podršku aktuelnom šefu struke Euzebiju di Frančesku, inače jednom od najcenjenijih mladih stručnjaka na Apeninima.

"Euzebijeva pozicija je uvek bila sigurna. Odgovornost za naše rezultate nije njegova, već igrača koji koji ne igraju u skladu sa svojim potencijalom. Di Frančesko dobro radi svoj posao, ali se to u ovom trenutku ne vidi na terenu", kaže Palota.

Roma je u kritičnoj situaciji. Obezbedila je plasman u osminu finala Lige šampiona, ali u prvenstvu igra daleko ispod očekivanja. Nakon 14 odigranih kola zauzima sedmo mesto na tabeli sa pet bodova manje od četvrtoplasiranog Milana i pozicije koja naredne sezone vodi u elitno takmičenje.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar