Херој црно-бијелог Истанбула: Љајић ријешио дерби!

"Љајић је успјешно замијенио Андерсона Талиску", поручују турски медији.

Фудбал 03.12.2018 | 21:50
Херој црно-бијелог Истанбула: Љајић ријешио дерби!
Српски репрезентативац Адем Љајић овог љета донио је важну одлуку у каријери и Италију замијенио Турском, а судећи по досадашњим партијама - није погријешио.

Као позајмљени фудбалер Торина, стигао је у Бешикташ и за сада постигао два гола у црно-бијелом дресу, од тога овог викенда и победоносни у великом дербију против Галатасараја (1:0), којим се његов тим изједначио са градским ривалом и преузео трећу позицију.

Једини гол на мечу виђен је у 18. минуту када је Ерен Дердијок направио једанаестерац, а Адем Љајић преузео одоговорност и савладао Фернанда Муслеру.

Погледајте!



Не треба понављати да су навијачи Бешикташа због овог поготка "купљени за сва времена", тако да се већ сада прича о томе да би тим из Истанбула могао да откупи Љајића из Торина, пошто се љетос нису договорили око цијене.

Турски медији величају српског офанзивца за кога кажу да је успјешно одмијенио Андерсона Талиску, тако да Бешикташ поново има праву "десетку".

Не треба сметнути с ума да је Љајић свој "првенац" у дресу новог клуба постигао крајем новембра против Анкарагуцуа (4:1), док је пре тога био стријелац и на двије узастопне утакмице у дресу "орлова" у оквиру Лиге нација.

Заиста је у сјајној форми!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар