Heroj crno-bijelog Istanbula: Ljajić riješio derbi!

"Ljajić je uspješno zamijenio Andersona Talisku", poručuju turski mediji.

Fudbal 03.12.2018 | 21:50
Heroj crno-bijelog Istanbula: Ljajić riješio derbi!
Srpski reprezentativac Adem Ljajić ovog ljeta donio je važnu odluku u karijeri i Italiju zamijenio Turskom, a sudeći po dosadašnjim partijama - nije pogriješio.

Kao pozajmljeni fudbaler Torina, stigao je u Bešiktaš i za sada postigao dva gola u crno-bijelom dresu, od toga ovog vikenda i pobedonosni u velikom derbiju protiv Galatasaraja (1:0), kojim se njegov tim izjednačio sa gradskim rivalom i preuzeo treću poziciju.

Jedini gol na meču viđen je u 18. minutu kada je Eren Derdijok napravio jedanaesterac, a Adem Ljajić preuzeo odogovornost i savladao Fernanda Musleru.

Pogledajte!



Ne treba ponavljati da su navijači Bešiktaša zbog ovog pogotka "kupljeni za sva vremena", tako da se već sada priča o tome da bi tim iz Istanbula mogao da otkupi Ljajića iz Torina, pošto se ljetos nisu dogovorili oko cijene.

Turski mediji veličaju srpskog ofanzivca za koga kažu da je uspješno odmijenio Andersona Talisku, tako da Bešiktaš ponovo ima pravu "desetku".

Ne treba smetnuti s uma da je Ljajić svoj "prvenac" u dresu novog kluba postigao krajem novembra protiv Ankaragucua (4:1), dok je pre toga bio strijelac i na dvije uzastopne utakmice u dresu "orlova" u okviru Lige nacija.

Zaista je u sjajnoj formi!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar