Због коре од банане - неће више моћи на стадион!

Навијач Тотенхема ухапшен због тога што је бацио кору од банане према играчима Арсенала потиштен због пораза у лондонском дербију.

Фудбал 05.12.2018 | 14:00
Због коре од банане - неће више моћи на стадион!
Ухапшен због коре од банане. Коре од банане. КОРЕ ОД БАНАНЕ!!!

Намерно смо три пута поновили овај "хулигански испад". Нама се то чини као нешто потпуно невероватно, али на стадионима у Великој Британији то је озбиљан преступ, који добија расистичку конотацију (што је тек тежак прекршај).

Због те коре од банане, навијач Тотенхема, фрустриран због пораза свог тима од Арсенала (2:4) у великом лондонском дербију, завршио је у полицији, а врло је вероватно да ће му трајно бити забрањено да долази на стадион!

Са дела трибина за гостујуће навијаче, у овом случају Тотенхема, кора од банане је долетела након што је Пјер-Емерик Обамејанг постигао четврти гол за Арсенал и ставио тачку на дерби, у којем су "певци" имали предност на полувремену.

"Овакво понашање је потпуно неприхватљиво и навијач о којем је реч добиже трајну забрану доласка на стадион", изјавио је портпарол Тотенхема.

Легендарни фудбалер Арсенала, сада колумниста и коментантор Би-Би-Си-ја (ББЦ), Јан Рајт, изјавио је да је много пута у каријери играо против Тотенхема и да је трпео разне увреде, али никада на расистичкој основи.

"Сада Тотенхем мора да испашта, јер је једном идиоту то пало на памет да уради. Ово није осрамотило само Тотенхем, већ и Премијер лигу, јер су те слике обишле свет", рекао је Рајт.

То није био једини инцидент. Након што је Арсенал преокренуо, догодила су се кошкања на трибини где је могућ блиски контакт навијача два клуба. Поједине присталице Арсенала су упалиле димне бомбе, а према извештајима из Енглеске - двојица су због тога ухапшена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар