У Влади има мјеста за све?!

Дневник 2 БН ТВ

Република Српска 03.12.2018 | 17:34
У Влади има мјеста за све?!
Сједница Народне скупштине Републике Српске. Још се не зна ко ће бити потпредсједници парламента. За то вријеме мандатар Вишковић поручује: - У Влади има мјеста за све странке.

Чубриловић тврди да својим изјава није увриједио бивше страначке колеге. Чубриловићеви непримјерени коментари јесу увреда, оцјењују аналитичари.

У Бањалуци и вечерас протестно окупљање због убиства младића Давида Драгичевића.

Наставља се агонија радника ШГ Клековача-Потоци. Протествовали радници са територије општине Рибник.

Радницима болнице у Источном Сарајеву исплаћена једна плата. Одгођен генерални штрајк.



БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

брецало

03.12.2018 16:53

Добар наслов Има мјеста за све јел се рацунају неписмени младји од 69 и наравно лопови Јел кад погледам тв у скупстини све матори сем драска и подоцњаци им као цек пот само нек се краде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

03.12.2018 17:39

Чубријевци у шоку. Надали се све ће њима а Павић у опозицију. Тако иду по градовима и лазу како би привукли у свој нови клуб што више људи из ДНС. Ну слагаше и ове своје присталице нове у старту. Ваља сад задовољити све гладне Чубријевце са једним или ниједним министарством за узалудне послове и околиш.

Name

Мирко

03.12.2018 22:27

Е мој Радоване,за који враг смо ишли на изборе и борили се против ових и гласали за вас,да они улазе у Владу.Испадосмо ми преварени.Мало сутра ће те бити подржани на следећим изборима.Варате сопствене бираче.Боли тебе нека ствар за нас.

Name

Пипо

04.12.2018 05:55

они це измисити толико подпресједника колико добију папака тако да буду сви вуци сити а све овце на броју.Мој народе како ми зивимо и ко нам политику води ово није само стета него и ругло стидим се сто припадам овој наци.

Name

гоги добој

03.12.2018 17:15

Павицевце не у владу! Нека их у опозицији, ја мислим да њима није стало до фотеља јер све су то постени богати људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

03.12.2018 17:58

Ууууу Вишковићу, мучениче,нека ти неко написе пар реценица које мандатар треба да каже за јавност,иначе ће ти забранити да се сам појављујеш.Тачно проблем је неће да ти кажу шта смјерају,па ти мученик што ухватиш у ваздуху то и знаш,било је још таквих мандатара нпр Кличковић,али је он имао привилегију да носа буџет у гепеку,па онај миш Козић итд.најновије чвака Цвијановићка,фактички итд.

ОДГОВОРИТЕ