U Vladi ima mjesta za sve?!

Dnevnik 2 BN TV

Republika Srpska 03.12.2018 | 17:34
U Vladi ima mjesta za sve?!
Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske. Još se ne zna ko će biti potpredsjednici parlamenta. Za to vrijeme mandatar Višković poručuje: - U Vladi ima mjesta za sve stranke.

Čubrilović tvrdi da svojim izjava nije uvrijedio bivše stranačke kolege. Čubrilovićevi neprimjereni komentari jesu uvreda, ocjenjuju analitičari.

U Banjaluci i večeras protestno okupljanje zbog ubistva mladića Davida Dragičevića.

Nastavlja se agonija radnika ŠG Klekovača-Potoci. Protestvovali radnici sa teritorije opštine Ribnik.

Radnicima bolnice u Istočnom Sarajevu isplaćena jedna plata. Odgođen generalni štrajk.



BN TV

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

brecalo

03.12.2018 16:53

Dobar naslov Ima mjesta za sve jel se racunaju nepismeni mladji od 69 i naravno lopovi Jel kad pogledam tv u skupstini sve matori sem draska i podocnjaci im kao cek pot samo nek se krade

ODGOVORITE
Name

Udba

03.12.2018 17:39

Čubrijevci u šoku. Nadali se sve će njima a Pavić u opoziciju. Tako idu po gradovima i lazu kako bi privukli u svoj novi klub što više ljudi iz DNS. Nu slagaše i ove svoje pristalice nove u startu. Valja sad zadovoljiti sve gladne Čubrijevce sa jednim ili nijednim ministarstvom za uzaludne poslove i okoliš.

Name

Mirko

03.12.2018 22:27

E moj Radovane,za koji vrag smo išli na izbore i borili se protiv ovih i glasali za vas,da oni ulaze u Vladu.Ispadosmo mi prevareni.Malo sutra će te biti podržani na sledećim izborima.Varate sopstvene birače.Boli tebe neka stvar za nas.

Name

Pipo

04.12.2018 05:55

oni ce izmisiti toliko podpresjednika koliko dobiju papaka tako da budu svi vuci siti a sve ovce na broju.Moj narode kako mi zivimo i ko nam politiku vodi ovo nije samo steta nego i ruglo stidim se sto pripadam ovoj naci.

Name

gogi doboj

03.12.2018 17:15

Pavicevce ne u vladu! Neka ih u opoziciji, ja mislim da njima nije stalo do fotelja jer sve su to posteni bogati ljudi

ODGOVORITE
Name

055

03.12.2018 17:58

Uuuuu Viškoviću, mučeniče,neka ti neko napise par recenica koje mandatar treba da kaže za javnost,inače će ti zabraniti da se sam pojavljuješ.Tačno problem je neće da ti kažu šta smjeraju,pa ti mučenik što uhvatiš u vazduhu to i znaš,bilo je još takvih mandatara npr Kličković,ali je on imao privilegiju da nosa budžet u gepeku,pa onaj miš Kozić itd.najnovije čvaka Cvijanovićka,faktički itd.

ODGOVORITE