Видео: Марадона пио, па "полудио" и напао навијача!

Дијего Марадона је неко време био миран у Мексику, али је врло брзо показао и своју другу страну.  Марадона "набо" навијача! Дијего се одлично забавља у Мексику, где је дошао да би промовисао здрав живот, потом "забаговао" пред ТВ камерама, а онда и ушао у физички и вербални сукоб са навијачима Атлетика.

Фудбал 05.12.2018 | 09:00
Видео: Марадона пио, па "полудио" и напао навијача!
Марадона тренира друголигаша Дорадос и клуб је био надомак промоције у елитно такмичење, али је поражен у финалу плеј-офа.

У другој утакмици финала Атлетико Сан Луис је славио са 4:2 и укупним резултатом 4:3 дошао до прве лиге.

Дијего, који је током дуела фотографисан како на трибинама пије пиво током сусрета, "полудео" је након пораза и напао навијача.

Приликом изласка са стадиона сачекала га је група навијача која је певала његово име, а он је преко њих покушао да удари једног од једног од фанова.

Погледајте како је то изгледало:



Дијего Марадона се одлично забавља у Мексику.

Након што је "забаговао" пред ТВ камерама у једном од најзанимљивијих "интервјуа" у историји фудбала, легендарни Аргентинац вратио се у фокус светске јавности на иновативан начин - вербалним и физичким нападом на навијаче ривалског Атлетико Сан Луиса!

"Ел Пибе", један од најбољих фудбалера ког је планета видела и свакако најбољег који се бавио фудбалом конзумирајући кокаин, постао је ове јесени тренер Дорадоса, а амбиоциозни власници клуба из Куликана пред њега су ставили "прост" задатак - да их уведе у прву лигу са или без Усеина Болта у постави!

(иначе, званично је дошао да промовише здрав живот)

"Ел Гран Пез" (у преводу "Велика риба") једва је као седмопласирани ушао је у плеј-оф за пласман у елитни ранг, али је Марадонин састав тада почео редом да "чисти" фаворите: другопласирани Закатекас избачен је у четвртфиналу (0:0, 1:0), а првопласирани Хуарез у полуфиналу (2:0, 0:1).

Након што су Дорадоси у првом мечу финала забележили минималну победу над петопласираним тимом у лиги, Атлетиком, реванш је био кулминација праве фудбалске драме, коју Дијегов темперамент није успео да поднесе.

Његов тим водио је 0:1 и 1:2 у Сан Луису, домаћин је изједначио несрећним аутоголом Дијега Барбосе у 65, а десет минута касније Иан Гонзалес постигао је погодак за ПРВО вођство Атлетика у овом двомечу.

Како у латинском фудбалу нема правила гола у гостима, а то ће важити и у недељу увече у дуго очекиваном реваншу финала Копа либертадорес, резултат 3:3 после 180 минута значио је и проџетке, а у њима је пресудио погодак Леандра Тореса за коначних 4:3 и делиријум међу 26.000 навијача на "Алфонсу Ластрасу".

Они најупорнији, дуго су чекали икону града Напуља испред стадиона, а када се појавио…

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар