Video: Maradona pio, pa "poludio" i napao navijača!

Dijego Maradona je neko vreme bio miran u Meksiku, ali je vrlo brzo pokazao i svoju drugu stranu.  Maradona "nabo" navijača! Dijego se odlično zabavlja u Meksiku, gde je došao da bi promovisao zdrav život, potom "zabagovao" pred TV kamerama, a onda i ušao u fizički i verbalni sukob sa navijačima Atletika.

Fudbal 05.12.2018 | 09:00
Video: Maradona pio, pa "poludio" i napao navijača!
Maradona trenira drugoligaša Dorados i klub je bio nadomak promocije u elitno takmičenje, ali je poražen u finalu plej-ofa.

U drugoj utakmici finala Atletiko San Luis je slavio sa 4:2 i ukupnim rezultatom 4:3 došao do prve lige.

Dijego, koji je tokom duela fotografisan kako na tribinama pije pivo tokom susreta, "poludeo" je nakon poraza i napao navijača.

Prilikom izlaska sa stadiona sačekala ga je grupa navijača koja je pevala njegovo ime, a on je preko njih pokušao da udari jednog od jednog od fanova.

Pogledajte kako je to izgledalo:



Dijego Maradona se odlično zabavlja u Meksiku.

Nakon što je "zabagovao" pred TV kamerama u jednom od najzanimljivijih "intervjua" u istoriji fudbala, legendarni Argentinac vratio se u fokus svetske javnosti na inovativan način - verbalnim i fizičkim napadom na navijače rivalskog Atletiko San Luisa!

"El Pibe", jedan od najboljih fudbalera kog je planeta videla i svakako najboljeg koji se bavio fudbalom konzumirajući kokain, postao je ove jeseni trener Doradosa, a ambiociozni vlasnici kluba iz Kulikana pred njega su stavili "prost" zadatak - da ih uvede u prvu ligu sa ili bez Useina Bolta u postavi!

(inače, zvanično je došao da promoviše zdrav život)

"El Gran Pez" (u prevodu "Velika riba") jedva je kao sedmoplasirani ušao je u plej-of za plasman u elitni rang, ali je Maradonin sastav tada počeo redom da "čisti" favorite: drugoplasirani Zakatekas izbačen je u četvrtfinalu (0:0, 1:0), a prvoplasirani Huarez u polufinalu (2:0, 0:1).

Nakon što su Doradosi u prvom meču finala zabeležili minimalnu pobedu nad petoplasiranim timom u ligi, Atletikom, revanš je bio kulminacija prave fudbalske drame, koju Dijegov temperament nije uspeo da podnese.

Njegov tim vodio je 0:1 i 1:2 u San Luisu, domaćin je izjednačio nesrećnim autogolom Dijega Barbose u 65, a deset minuta kasnije Ian Gonzales postigao je pogodak za PRVO vođstvo Atletika u ovom dvomeču.

Kako u latinskom fudbalu nema pravila gola u gostima, a to će važiti i u nedelju uveče u dugo očekivanom revanšu finala Kopa libertadores, rezultat 3:3 posle 180 minuta značio je i prodžetke, a u njima je presudio pogodak Leandra Toresa za konačnih 4:3 i delirijum među 26.000 navijača na "Alfonsu Lastrasu".

Oni najuporniji, dugo su čekali ikonu grada Napulja ispred stadiona, a kada se pojavio…

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar