“Панафлекс МВ” иде у ликвидацију

У Окружном привредном суду у Бијељини одржано је испитно и извјештајно рочиште у предмету стечајног поступка над фирмом “Панафлекс МВ”. Утврђени су трошкови стечајног поступка у износу од 2. 070 марака. Процјенитељ је израчунао да укупна опрема, алати, ситан инвентар вриједе 7. 000 марака.

Република Српска 03.12.2018 | 12:50
“Панафлекс МВ” иде у ликвидацију
“Имамо једну понуду од `КТ Мотор`, Брчко и Одбор повјерилаца и Скупштина повјерилаца су донијели одлуку да се то прода њима. Када се тај износ прода и када се врати покретачу стечајног поступка износ од 5.000 марака, остаће веома мали износ за подјелу повјериоцима”, каже Небојша Матић, стечајни управник “Панафлекса МВ”.

Постоје три повјериоца: Управа за индиректно опорезивање БиХ, Пореска управа Републике Српске и “Октан промет”.

У наредних мјесец дана стечајни поступак ће бити окончан, а правни субјекат ликвидиран, каже Матић и додаје да већ двије године ова фирма нема запослених, нема имовине.

Био је само тај потрошни материјал, репроматеријал, алати, нека стара опрема, што по оцјени вјештака вриједи 7.000 марака.



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Некад у БН

03.12.2018 12:42

Сто Тито изгради то багра растури . Радио сам овдје у овој фирми прије рата . Плата је била боља него у да си у Њемачкој радио. Била је привилегија радит у овој фирми . Људи су били поносни да раде у “Младости” како се некад звала фирма. Шећерана пропала јер су сви сељаци који су радили тамо љети радили на земљи ( тад узму боловање) а зими као раде у шећерани .. Шећерана је имала огроман капацитет па се шећерна репа морала увозит . У Бн данас нема ни једне производне фирме да послује позитивно. Курјак , Зенит, Столар, Младост, Сава , Фабрика арматура..све отишло у пм. Синобус за Сид увијек био крцат путовало се и трговало ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

03.12.2018 14:58

Ово је истина како тај власник Митровиц да узме све себи сто је 600 радника стварало 50 година. Нека му буде на дуси 600 радника који су створили фабрику савитљиви цијеви проклето му било.

Name

слободни тесар

03.12.2018 14:59

послије Тите је наступио период Србовања,нико то није унистио него сами Срби,нису имали времена радит морали су Србоват.Не казе се дзаба све у своје вријеме.