Нисам поменуо пакт против Срба

Косовски вицепремијер Енвер Хоџај у изјави за портал Антена М навео је да никада није споменуо у интервјуу који је дао за загребачки ''Вечерњи лист'' стварање било каквог пакта против Србије те да су наслов текста који је јуче одјекнуо регионом и оно што је он заправо рекао двије потпуно различите ствари.

Србија 02.12.2018 | 18:40
Нисам поменуо пакт против Срба
“Никад нисам ништа рекао о стварању регионалног пакта против Србије. Наслов текста и оно што сам заправо рекао су двије потпуно различите ствари”, казао је Хоџај.

Како је додао, све остало у тексту стоји. 

“Све остало стоји: уплитање Србије на Косову да би подривала нашу државност, уплитање Србије у Црну Гору и Македонију, као и мој став да регионална сарадња стабилизује Балкан и балансира Србију. Што се тиче мојих коментара да Србија проводи агресивну политику против сусједних земаља и да западни партнери треба да искористе свој утицај у Србији, која је у суштини продужена рука Русије на Балкану, све су то моји познати ставови које сам у протеклих деценију више пута саопштавао, казао је Хоџај за Антену М. 

''Вечерњи лист'' јуче је објавио текст под насловом ''Хоџај: У Македонији, Хрватској, Црној Гори разговарао сам о оснивању пакта који би се супротставио Србији'', а у тексту је наведено да је Хоџај оцијенио да Србија жели дестабилизује читав регион те да је он у неколико наврата ''за вријеме боравка у Хрватској, Македонији и Црној Гори, разговарао с челницима тих држава да оснују један пакт који би се супротставио Србији и њиховој агресивној политици“, пренио је јуче "Вечерњи".

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Са стране

02.12.2018 17:47

А ми ти верујемо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.12.2018 18:55

Вјеруј Вучићу, само он говори истину, а остали лажу

Name

Неђо.2.12.2018

02.12.2018 18:12

Ћути клипане коћети веровати,ништа ниси бојли од клипана Тачија и Харадинаја злочинца.А и сестра по наоружању,Колинда Китица ништа није бпља од Павелића и Фрање Туђмана.Све скупа кад сабереш само смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

02.12.2018 18:19

Ко насиједа на васе лицемјерство. Док ви отимате од Србије и стварате велику Албанију,па би после ос Макwдоније и Црне Горе, док Хрватска зели дио БиХ,а направила наквеце етницко цисцење,ви би некоме прасину у оци. Србија све мања а као ствара се велика. Ви сте дио Србијw и помирите се са тим, као сто је Српска дио БиХ и нека се помири са тим. Македонија и Црна Гора немају проблем но ви би да га правите. Сарадјујтw, економски се развијајте, маните се глупости, авако чјудско бицw има један зивот и треба то цијенити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харадинаја Бегиц

02.12.2018 19:06

Рекља-казаља. Земљак, добро.

ОДГОВОРИТЕ