У ФСС једногласни: Добар жријеб!

Капитен, селектор и директор репрезентације Србије задовољни ривалима које су "орлови" добили у квалификацијама за Европско првенство.

Фудбал 02.12.2018 | 17:30
У ФСС једногласни: Добар жријеб!
Јесу "орлови" за ривала добили актуелног европског првака, али утисак после жреба група квалификација за Европско првенство 2020. је да су репрезентативци Србије добро прошли. 

За прва два места, која воде на завршни турнир, "орлови" ће се борити са Португалом и Украјином, док се Литванији и Луксембургу дају само теоретске шансе.

Са таквом оценом слажу се и у Фудбалском савезу Србије. 

Селектор Младен Крстајић је после жреба изјавио: "Можемо да будемо задовољни. Група можда није толико атрактивна, али свакако је добра, јака и неизвесна. Португал као носилац групе и актуелни првак Европе, одосно Украјина и ми, селекције су које ће се борити за два места која воде на ЕУРО". 

Свој утисак изнео је и капитен Александар Коларов: "Задовољни смо жребом. Португал је актуелни првак Европе, Украјина и ми жељни доброг резултата, а Литванија и Луксембург крећу из мало незгодније позиције. Борићемо се са Украјином и Португалом за прва два места, без намере да потценимо Луксембург и Литванију које, такође, имају свој квалитет. Морамо добро да се припремимо јер се квалификације одржавају практично у свега неколико месеци".

И спортски директор националног тима, Дарко Ковачевић, дао је свој коментар: "Имамо солидну групу, рекао бих уједначену када се ради о прве три селекције. Можда је Португал фаворит на папиру, али исто тако сматрам да можемо да победимо и Португал и Украјину. И да се квалификујемо на Европско првенство. Важно је да у сваки мећ уђемо максимално озбиљно, јер имамо квалитет да остваримо циљ.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар