Перишић отворено: Био сам близу преласка у Јунајтед!

"Али, Спалети ме је убедио да останем у Интеру", каже хрватски репрезентативац.

Фудбал 06.12.2018 | 09:00
Перишић отворено: Био сам близу преласка у Јунајтед!
Иван Перишић дао је интервју за магазин "ФоурФоурТwо", а у њему је причао на бројне теме. Између осталог, потврдио је да је на лето 2017. године био веома близу преласка у Манчестер Јунајтед.

Хрватски репрезентативац се и даље помиње као жеља Јунајтеда, а каже да је прошле године главну улогу одиграо Лучано Спалети.

"Истина је да сам имао понуду Манчестера на столу - био сам веома близу одласка из Интера", рекао је Перишић.

Али...

"Када је Спалети стигао показао је невероватну жељу да ме задржи у тиму и јасно ми је ставио до знања да не жели да ме изгуби. То је било веома охрабрујуће. И нисам зажалио због одлуке да останем у Интеру. У фудбалу, мали детаљи су кључни у таквим ситуацијама", рекао је Перишић.

Наравно, није мала ствар када вас у свом тиму жели Жозе Мурињо.

"Дивљење тренера као што је Мурињо је дефинитивно нешто што ми одговара. То је потврда тешког рада и добрих игара. Када вас похвали човек као што је Мурињо, менаџер тако великог клуба као што је Јунајтед, тешко је не размишљати о таквој понуди. Драго ми је да има високо мишљење о мени. Такве ствари ме мотивишу да тренирам вредно", рекао је Перишић.

Фудбалер Интера се и даље нада да ће играти у Енглеској.

"У фудбалу никада не реците никад. Отпочетка моје каријере, имао сам амбицију да играм у бројним великим лигама. И даље имам амбицију да се испробам у другим лигама. Ту мислим на шпанску и енглеску лигу. Надам се да ће навијачи Интера разумети моју тачку гледишта. Ја сам спортиста и професионалац. Волим изазове. Видећемо шта ће будућност донети. Сада сам фокусиран на Интер и трудимо се да направимо искорак", рекао је Перишић.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар