Perišić otvoreno: Bio sam blizu prelaska u Junajted!

"Ali, Spaleti me je ubedio da ostanem u Interu", kaže hrvatski reprezentativac.

Fudbal 06.12.2018 | 09:00
Perišić otvoreno: Bio sam blizu prelaska u Junajted!
Ivan Perišić dao je intervju za magazin "FourFourTwo", a u njemu je pričao na brojne teme. Između ostalog, potvrdio je da je na leto 2017. godine bio veoma blizu prelaska u Mančester Junajted.

Hrvatski reprezentativac se i dalje pominje kao želja Junajteda, a kaže da je prošle godine glavnu ulogu odigrao Lučano Spaleti.

"Istina je da sam imao ponudu Mančestera na stolu - bio sam veoma blizu odlaska iz Intera", rekao je Perišić.

Ali...

"Kada je Spaleti stigao pokazao je neverovatnu želju da me zadrži u timu i jasno mi je stavio do znanja da ne želi da me izgubi. To je bilo veoma ohrabrujuće. I nisam zažalio zbog odluke da ostanem u Interu. U fudbalu, mali detalji su ključni u takvim situacijama", rekao je Perišić.

Naravno, nije mala stvar kada vas u svom timu želi Žoze Murinjo.

"Divljenje trenera kao što je Murinjo je definitivno nešto što mi odgovara. To je potvrda teškog rada i dobrih igara. Kada vas pohvali čovek kao što je Murinjo, menadžer tako velikog kluba kao što je Junajted, teško je ne razmišljati o takvoj ponudi. Drago mi je da ima visoko mišljenje o meni. Takve stvari me motivišu da treniram vredno", rekao je Perišić.

Fudbaler Intera se i dalje nada da će igrati u Engleskoj.

"U fudbalu nikada ne recite nikad. Otpočetka moje karijere, imao sam ambiciju da igram u brojnim velikim ligama. I dalje imam ambiciju da se isprobam u drugim ligama. Tu mislim na špansku i englesku ligu. Nadam se da će navijači Intera razumeti moju tačku gledišta. Ja sam sportista i profesionalac. Volim izazove. Videćemo šta će budućnost doneti. Sada sam fokusiran na Inter i trudimo se da napravimo iskorak", rekao je Perišić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar