Волфсбург "пецнуо" Ајнтрахт, они одговорили Јовићем!

Пред меч Бундеслиге између Волфсбурга и Ајнтрахта из Франкфурта две екипе су се "препуцавале" на Твитеру, те је једна од тема био српски нападач Лука Јовић.

Фудбал 02.12.2018 | 14:30
Волфсбург "пецнуо" Ајнтрахт, они одговорили Јовићем!
Ајнтрахт дочекује Волфсбург у 13. колу Бундеслиге и на домаћем терену је у серији од шест победа у свим такмичењима.

Званични Твитер налог Волфсбурга је подсетио своје навијаче на фантастичан гол дефанзивца Налда из сезоне 2013/14 управо против Ајнтрахта.

"Подсетимо се ове невероватне 'ракете' и гола у последњем минуту за победу Налда, против Ајнтрахта сезоне 2013/14", стоји на Твитеру Волфсбурга. 

Момцима из Франкфурта се није свидео пост њиховог наредног противника, који су схватили као подбадање пред недељни дуел. 

"Хвала вам што сте нас подсетили на лепе успомене које имамо са вама. Једва чекамо да стекнемо још лепих сећања у наредном мечу", написано је на налогу Ајнтрахта, који је алудирао на прошлосезонску победу од 3:1 у којој је голом учествовао Лука Јовић. 

Јовић има фантастичну сезону иза себе и статистички је један од најбољих нападача на свету. За сада је у Бундеслиги постигао девет поготка уз четири асистенције и дели прво место листе стрелаца, док је у Лиги Европе такође први стрелац такмичења са пет постигнутих голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар