Volfsburg "pecnuo" Ajntraht, oni odgovorili Jovićem!

Pred meč Bundeslige između Volfsburga i Ajntrahta iz Frankfurta dve ekipe su se "prepucavale" na Tviteru, te je jedna od tema bio srpski napadač Luka Jović.

Fudbal 02.12.2018 | 14:30
Volfsburg "pecnuo" Ajntraht, oni odgovorili Jovićem!
Ajntraht dočekuje Volfsburg u 13. kolu Bundeslige i na domaćem terenu je u seriji od šest pobeda u svim takmičenjima.

Zvanični Tviter nalog Volfsburga je podsetio svoje navijače na fantastičan gol defanzivca Nalda iz sezone 2013/14 upravo protiv Ajntrahta.

"Podsetimo se ove neverovatne 'rakete' i gola u poslednjem minutu za pobedu Nalda, protiv Ajntrahta sezone 2013/14", stoji na Tviteru Volfsburga. 

Momcima iz Frankfurta se nije svideo post njihovog narednog protivnika, koji su shvatili kao podbadanje pred nedeljni duel. 

"Hvala vam što ste nas podsetili na lepe uspomene koje imamo sa vama. Jedva čekamo da steknemo još lepih sećanja u narednom meču", napisano je na nalogu Ajntrahta, koji je aludirao na prošlosezonsku pobedu od 3:1 u kojoj je golom učestvovao Luka Jović. 

Jović ima fantastičnu sezonu iza sebe i statistički je jedan od najboljih napadača na svetu. Za sada je u Bundesligi postigao devet pogotka uz četiri asistencije i deli prvo mesto liste strelaca, dok je u Ligi Evrope takođe prvi strelac takmičenja sa pet postignutih golova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar