Модрић је био сјајан! Али, шта је са Снајдером и 2010. годином?

Лука Модрић, фудбалер Реал Мадрида, иза себе има сјајну сезону и главни је кандидат да освоји "Златну лопту" за најбољег фудбалера света.

Фудбал 02.12.2018 | 13:00
Модрић је био сјајан! Али, шта је са Снајдером и 2010. годином?
Избор за најбољег у одабиру француског листа "Франце фоотбалл" биће одржан у понедељак, трећег децембра, а према гласинама Модрић би требало да добије награду.

Лука је ове сезоне освојио Лигу шампиона са Реал Мадридом, док је изабран за најбољег фудбалера на Светском првенству, као и за најбоље за ову годину у избору ФИФА.

Све га ово ставља испред Кристијана Роналда, Килијана Мбапеа, Антоана Гризмана и Рафаела Варана. Реј Хадсон, некадашњи енглески фудбалер и дугогодишњи коментатор на многим светским телевизијама, има занимљиво размишљање. 

"Модрић је био величанствен за клуб и репрезентацију... али шта је са Снајдером и 2010. годином када је Меси освојио награду испред њега? Иако је Весли освојио Серију А, Копа Италију, Лигу шампиона и играо у финалу Светског првенства, а све као један од најбољих играча Интера и Холандије? Завршио је четврти у гласању?", написао је Хадсон на Твитеру. 

Какав је ваш став, да ли Модрић на основу свега приказаног у 2019. години заслужује награду или би она требала ипак да оде у руке Роналда, Гризмана, Мбапеа или Варана?

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар