Modrić je bio sjajan! Ali, šta je sa Snajderom i 2010. godinom?

Luka Modrić, fudbaler Real Madrida, iza sebe ima sjajnu sezonu i glavni je kandidat da osvoji "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera sveta.

Fudbal 02.12.2018 | 13:00
Modrić je bio sjajan! Ali, šta je sa Snajderom i 2010. godinom?
Izbor za najboljeg u odabiru francuskog lista "France football" biće održan u ponedeljak, trećeg decembra, a prema glasinama Modrić bi trebalo da dobije nagradu.

Luka je ove sezone osvojio Ligu šampiona sa Real Madridom, dok je izabran za najboljeg fudbalera na Svetskom prvenstvu, kao i za najbolje za ovu godinu u izboru FIFA.

Sve ga ovo stavlja ispred Kristijana Ronalda, Kilijana Mbapea, Antoana Grizmana i Rafaela Varana. Rej Hadson, nekadašnji engleski fudbaler i dugogodišnji komentator na mnogim svetskim televizijama, ima zanimljivo razmišljanje. 

"Modrić je bio veličanstven za klub i reprezentaciju... ali šta je sa Snajderom i 2010. godinom kada je Mesi osvojio nagradu ispred njega? Iako je Vesli osvojio Seriju A, Kopa Italiju, Ligu šampiona i igrao u finalu Svetskog prvenstva, a sve kao jedan od najboljih igrača Intera i Holandije? Završio je četvrti u glasanju?", napisao je Hadson na Tviteru. 

Kakav je vaš stav, da li Modrić na osnovu svega prikazanog u 2019. godini zaslužuje nagradu ili bi ona trebala ipak da ode u ruke Ronalda, Grizmana, Mbapea ili Varana?

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar