Уплатила 100.000 ватерполистима за гријање!

Апел Партизана за помоћ у вези са грејањем за зимску сезону шокирао је јавност, а међу првима је реаговала Јелена Карлеуша.

Остали спортови 01.12.2018 | 20:30
Уплатила 100.000 ватерполистима за гријање!
Ватерполо клуб Партизан обратио се јавности саопштењем због проблема с којима се суочава, а једно од њих је и како обезбедити адекватно грејање у зимској сезони.

Путем саопштења су затражили донације фирми током наредних месеци, како би могли да несметано раде на базену на Бањици и да буду без "бојазни од хладноће и тренирања у хладној води".

Певачица Јелена Карлеуша се на свом Тwиттер налогу огласила поводом овога, открила да је уплатила новац за помоћ клубу и подстакла и друге да учине исто.

"Уплатила сам симболичних 100.000 динара. Ватерполистима. Српском поносу. ЗА ГРЕЈАЊЕ. Као држава смо дотакли ДНО. Молим вас, ко колико може, помозите и ви. Српски ватерполо је ЗАСЛУЖИО да му овај народ помогне. Кад већ државу боли *****", написала је певачица на свом Тwиттер налогу уз фотографију признанице за уплату новца ватерполо клубу Партиазан.

Управа клуба истиче да су навијачи и пријатељи клуба једина нада да се превазиђе овај тежак период за некадашњег шампиона Европе.

"Ви сте нам једина нада да се изборимо и успемо у овоме! За све радости које је овај клуб донео свом народу, и све успехе које смо заједно делили станите уз нас! Вашом подршком ћемо успети да се избавимо и изађемо из свега као победници. У име ове деце, у име ватерполиста у име сваког запосленог у ВК Партизан Вам се унапред захваљујемо у нади да ћете имати воље и начина да нам помогнете!”, пише у саопштењу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Неко

01.12.2018 21:09

Једно је помоци, а сасвим је друго ово сто она ради! Код ње је све реклама! Покојни Драган Николиц и сад вец покојна Милена Дравиц су уцествовали у многим добротворним акцијама и донирали много новаца без да су икад правили соу од тога! То су једини људи Српске сцене који заслузују похвалу! Ова Дзукелуса је сарлатанка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биги

02.12.2018 09:07

Браво Јецо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав

02.12.2018 12:30

Потез,браво по сто пута..