Uplatila 100.000 vaterpolistima za grijanje!

Apel Partizana za pomoć u vezi sa grejanjem za zimsku sezonu šokirao je javnost, a među prvima je reagovala Jelena Karleuša.

Ostali sportovi 01.12.2018 | 20:30
Uplatila 100.000 vaterpolistima za grijanje!
Vaterpolo klub Partizan obratio se javnosti saopštenjem zbog problema s kojima se suočava, a jedno od njih je i kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni.

Putem saopštenja su zatražili donacije firmi tokom narednih meseci, kako bi mogli da nesmetano rade na bazenu na Banjici i da budu bez "bojazni od hladnoće i treniranja u hladnoj vodi".

Pevačica Jelena Karleuša se na svom Twitter nalogu oglasila povodom ovoga, otkrila da je uplatila novac za pomoć klubu i podstakla i druge da učine isto.

"Uplatila sam simboličnih 100.000 dinara. Vaterpolistima. Srpskom ponosu. ZA GREJANJE. Kao država smo dotakli DNO. Molim vas, ko koliko može, pomozite i vi. Srpski vaterpolo je ZASLUŽIO da mu ovaj narod pomogne. Kad već državu boli *****", napisala je pevačica na svom Twitter nalogu uz fotografiju priznanice za uplatu novca vaterpolo klubu Partiazan.

Uprava kluba ističe da su navijači i prijatelji kluba jedina nada da se prevaziđe ovaj težak period za nekadašnjeg šampiona Evrope.

"Vi ste nam jedina nada da se izborimo i uspemo u ovome! Za sve radosti koje je ovaj klub doneo svom narodu, i sve uspehe koje smo zajedno delili stanite uz nas! Vašom podrškom ćemo uspeti da se izbavimo i izađemo iz svega kao pobednici. U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete!”, piše u saopštenju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Neko

01.12.2018 21:09

Jedno je pomoci, a sasvim je drugo ovo sto ona radi! Kod nje je sve reklama! Pokojni Dragan Nikolic i sad vec pokojna Milena Dravic su ucestvovali u mnogim dobrotvornim akcijama i donirali mnogo novaca bez da su ikad pravili sou od toga! To su jedini ljudi Srpske scene koji zasluzuju pohvalu! Ova Dzukelusa je sarlatanka!

ODGOVORITE
Name

Bigi

02.12.2018 09:07

Bravo Jeco

ODGOVORITE
Name

Kakav

02.12.2018 12:30

Potez,bravo po sto puta..