Сакраменто расте, али тензија је још ту!

Тренер Кингса наводно је удаљио једног од помоћника Влада Дивца са тренинга.

Кошарка 03.12.2018 | 11:30
Сакраменто расте, али тензија је још ту!
Сакраменто Кингси почели су сезону ван свих предвиђања, јер су им само малобројни "давали" десет победа после 21 утакмице.

Упркос очекивањима, један од најмлађих састава у НБА лиги наговестио је да ће ускоро израсти у једног од учесника трке за плеј-оф, али то одрастање ипак протиче и уз тензију која нема директне везе са екипом.

Две недеље након што је портал "Yахоо спортс" објавио да је тренер Кингса Дејв Јергер у проблему зато што је процењено да не води младе играче (пре свега рукија, Марвина Беглија) како руководство жели, амерички медији поново пишу о напетостима у организацији Кингса.

Један тамошњи портал објавио је да је Јергер на једном од тренинга замолио помоћника Влада Дивца да се удаљи. То је био Брендон Вилијамс, који наводно већ тражи Јергеру замену, што је очигледно дошло и до шефа стручног штаба Кингса.

"Мој посао је да се побринем да будемо најбоље могуће спремни за задатак који је пред нама. Уједно, посао ми је и да сметње на том путу ограничим на најмању могућу меру", рекао је Јергер у одговору на питање да ли има проблем са менаџментом франшизе.

"Мислим да су ова група играча и овај тим генерално на највишој тачки од када сам у НБА лиги. Само се трудим да сведем сметње на минимум. Волим ову игру. Знам да је ово само део који понекад долази уз њу...", рекао је Јергер новинарима у Сакраменту.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар