Sakramento raste, ali tenzija je još tu!

Trener Kingsa navodno je udaljio jednog od pomoćnika Vlada Divca sa treninga.

Košarka 03.12.2018 | 11:30
Sakramento raste, ali tenzija je još tu!
Sakramento Kingsi počeli su sezonu van svih predviđanja, jer su im samo malobrojni "davali" deset pobeda posle 21 utakmice.

Uprkos očekivanjima, jedan od najmlađih sastava u NBA ligi nagovestio je da će uskoro izrasti u jednog od učesnika trke za plej-of, ali to odrastanje ipak protiče i uz tenziju koja nema direktne veze sa ekipom.

Dve nedelje nakon što je portal "Yahoo sports" objavio da je trener Kingsa Dejv Jerger u problemu zato što je procenjeno da ne vodi mlade igrače (pre svega rukija, Marvina Beglija) kako rukovodstvo želi, američki mediji ponovo pišu o napetostima u organizaciji Kingsa.

Jedan tamošnji portal objavio je da je Jerger na jednom od treninga zamolio pomoćnika Vlada Divca da se udalji. To je bio Brendon Vilijams, koji navodno već traži Jergeru zamenu, što je očigledno došlo i do šefa stručnog štaba Kingsa.

"Moj posao je da se pobrinem da budemo najbolje moguće spremni za zadatak koji je pred nama. Ujedno, posao mi je i da smetnje na tom putu ograničim na najmanju moguću meru", rekao je Jerger u odgovoru na pitanje da li ima problem sa menadžmentom franšize.

"Mislim da su ova grupa igrača i ovaj tim generalno na najvišoj tački od kada sam u NBA ligi. Samo se trudim da svedem smetnje na minimum. Volim ovu igru. Znam da je ovo samo deo koji ponekad dolazi uz nju...", rekao je Jerger novinarima u Sakramentu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar