Барсина посљедња препрека до Рабиоа - мама Вероника!

Преговори ушли у тешку фазу.

Фудбал 03.12.2018 | 11:00
Барсина посљедња препрека до Рабиоа - мама Вероника!
Мама зна најбоље, или можда не?

Одавно није тајна да челници Барселоне желе Адријена Рабиоа и да на све начине траже његов сигнал како би се домогли потписа, чиме би завукли прст у око Пари Сен Жермену, сада љутом противнику на фудбалском тржишту. Рабио је недавно дао одређене гаранције да ће изабрати Барселону, што је одговорнима на стадиону Камп Ноу дало додатни подстицај да крену у офанзиву. Међутим, сада су наишли на велику препреку. И не, није то Пари Сен Жермен, који се сада грчевито бори да Рабиоупонуди боље услове од Барсиних, већ мајка и агент француског везисте - Вероника. ж

Каталонски дневник Мундо Депортиво тврди да је Вероника постала Барселонина највећа препрека на путу до реализације трансфера. Упркос томе што је Барса била спремна да изађе у сусрет Рабиоу и понуди му 600.000 евра месечно на име плате, Вероника је очигледно схватила колико је њен син тражен на пијаци и тражи још боље услове за њега. Она је, наводно, у неформалним разговорима с људима из Барселоне поручила да ће Адријен потписати за клуб који му буде понудио „најбоље спортске и економске услове“.

Она је у Француској од раније позната као тврд преговарач и сада свом сину жели да извуче врхунске услове. Њена жеља је да види Адријена раме уз раме с Лионелом Месијем, али је финансијски моменат сада ипак важнији. Због тога Барселона нема више пол позицију када је у питању будућност француског репрезентативца.

Подсетимо, Рабиоу уговор са Пари Сен Жерменом истиче на крају сезоне и од зиме ће моћи да преговара са потенцијалним купцима без дозволе клуба. ПСЖ недељама уназад покушава да убеди Рабиоа да треба да остане на Парку принчева, али засад нема конкретних резултата.

Разлог томе је, шушка се, велика инвестиција ПСЖ у куповине Нејмара и Килијана Мбапеа. Она сматра да њен син вреди колико и двојица најплаћенијих фудбалера на свету и да као такав мора да има много већу плату. Такође, покушаће да за свог сина извуче сигурне минуте на терену, односно да обезбеди гаранције да ће Адријен играти редовно.

Према неким спекулацијама, Рабио је био изузетно љут на Томаса Тухела због тога што је био резерва против Ливерпула у Лиги шампиона и што је добио само пет минута на терену. Толико да је убрзо тражио састанак са спортским сектором клуба.

Биће овде свашта, а мама Вероника ће изгледа добро запржити чорбу...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар