Barsina posljednja prepreka do Rabioa - mama Veronika!

Pregovori ušli u tešku fazu.

Fudbal 03.12.2018 | 11:00
Barsina posljednja prepreka do Rabioa - mama Veronika!
Mama zna najbolje, ili možda ne?

Odavno nije tajna da čelnici Barselone žele Adrijena Rabioa i da na sve načine traže njegov signal kako bi se domogli potpisa, čime bi zavukli prst u oko Pari Sen Žermenu, sada ljutom protivniku na fudbalskom tržištu. Rabio je nedavno dao određene garancije da će izabrati Barselonu, što je odgovornima na stadionu Kamp Nou dalo dodatni podsticaj da krenu u ofanzivu. Međutim, sada su naišli na veliku prepreku. I ne, nije to Pari Sen Žermen, koji se sada grčevito bori da Rabiouponudi bolje uslove od Barsinih, već majka i agent francuskog veziste - Veronika. ž

Katalonski dnevnik Mundo Deportivo tvrdi da je Veronika postala Barselonina najveća prepreka na putu do realizacije transfera. Uprkos tome što je Barsa bila spremna da izađe u susret Rabiou i ponudi mu 600.000 evra mesečno na ime plate, Veronika je očigledno shvatila koliko je njen sin tražen na pijaci i traži još bolje uslove za njega. Ona je, navodno, u neformalnim razgovorima s ljudima iz Barselone poručila da će Adrijen potpisati za klub koji mu bude ponudio „najbolje sportske i ekonomske uslove“.

Ona je u Francuskoj od ranije poznata kao tvrd pregovarač i sada svom sinu želi da izvuče vrhunske uslove. Njena želja je da vidi Adrijena rame uz rame s Lionelom Mesijem, ali je finansijski momenat sada ipak važniji. Zbog toga Barselona nema više pol poziciju kada je u pitanju budućnost francuskog reprezentativca.

Podsetimo, Rabiou ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju sezone i od zime će moći da pregovara sa potencijalnim kupcima bez dozvole kluba. PSŽ nedeljama unazad pokušava da ubedi Rabioa da treba da ostane na Parku prinčeva, ali zasad nema konkretnih rezultata.

Razlog tome je, šuška se, velika investicija PSŽ u kupovine Nejmara i Kilijana Mbapea. Ona smatra da njen sin vredi koliko i dvojica najplaćenijih fudbalera na svetu i da kao takav mora da ima mnogo veću platu. Takođe, pokušaće da za svog sina izvuče sigurne minute na terenu, odnosno da obezbedi garancije da će Adrijen igrati redovno.

Prema nekim spekulacijama, Rabio je bio izuzetno ljut na Tomasa Tuhela zbog toga što je bio rezerva protiv Liverpula u Ligi šampiona i što je dobio samo pet minuta na terenu. Toliko da je ubrzo tražio sastanak sa sportskim sektorom kluba.

Biće ovde svašta, a mama Veronika će izgleda dobro zapržiti čorbu...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar