Милуновић потврдио да долази у Звезду!

Српски фудбалер се у емотивној поруци опростио од БАТЕ-а и Белорусије. . .

Фудбал 03.12.2018 | 15:45
Милуновић потврдио да долази у Звезду!
Штопер БАТЕ Борисова, Немања Милуновић потврдио је да ће у јануарском прелазном року коначно испунити и своју дечаку и жељу нашег шампиона и прећи у редове Црвене звезде. Искусни 29-годишњи штопер, који је од 2015. један од кључних играча БАТЕ-а објавио је да се растаје од најбољег тима Белорусије.

"Хтео бих да се захвалим свим у БАТЕ-у, било је дивно провести време са Вама. Сада ме очекују нови изазови (Црверна звезда), а БАТЕ и Белорусија ће ми увек бити на срцу и никада Вас нећу заборавити. Желим вам све најбоље у будућности на Европском шампионату и у Лиги шампиона и надам се да ћемо се срести једног дана поново", написао је Милуновић који има уговор са клубом из Борисова до последњег дана текуће године.

Како смо писали протеклих дана, дефанзивац из Чачка је потписао двоипогодишњи уговор са тимом из Љутице Богдана, а годишња плата му је 400.000 евра. Милуновић је планиран као наводна замена Вујадину Савићу који би ове зиме могао да остави капитенску траку и оде поново у иностранство. Каријеру је започео у чачанском Борцу, да би од 2008. заправо био играч Младости из Лучана из којих је право отишао у Белорусију. Како је и сам тврдио, од малена је навијач Црвене звезде тако да му је доласком на стадион "Рајко Митић" коначно услишена велика жеља.

Према правилима Уефе клуб без проблема може да рачуна на три нова играча у континенталним такмичењима иако су они претходно играли Лигу шампиона или Лигу Европе у другом дресу исте сезоне. А то значи да би Црвена звезда и њен стартег Владан Милојевић могли да рачунају на Милуновића у случају да српски тим прође у Лигу Европе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар