Milunović potvrdio da dolazi u Zvezdu!

Srpski fudbaler se u emotivnoj poruci oprostio od BATE-a i Belorusije. . .

Fudbal 03.12.2018 | 15:45
Milunović potvrdio da dolazi u Zvezdu!
Štoper BATE Borisova, Nemanja Milunović potvrdio je da će u januarskom prelaznom roku konačno ispuniti i svoju dečaku i želju našeg šampiona i preći u redove Crvene zvezde. Iskusni 29-godišnji štoper, koji je od 2015. jedan od ključnih igrača BATE-a objavio je da se rastaje od najboljeg tima Belorusije.

"Hteo bih da se zahvalim svim u BATE-u, bilo je divno provesti vreme sa Vama. Sada me očekuju novi izazovi (Crverna zvezda), a BATE i Belorusija će mi uvek biti na srcu i nikada Vas neću zaboraviti. Želim vam sve najbolje u budućnosti na Evropskom šampionatu i u Ligi šampiona i nadam se da ćemo se sresti jednog dana ponovo", napisao je Milunović koji ima ugovor sa klubom iz Borisova do poslednjeg dana tekuće godine.

Kako smo pisali proteklih dana, defanzivac iz Čačka je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa timom iz Ljutice Bogdana, a godišnja plata mu je 400.000 evra. Milunović je planiran kao navodna zamena Vujadinu Saviću koji bi ove zime mogao da ostavi kapitensku traku i ode ponovo u inostranstvo. Karijeru je započeo u čačanskom Borcu, da bi od 2008. zapravo bio igrač Mladosti iz Lučana iz kojih je pravo otišao u Belorusiju. Kako je i sam tvrdio, od malena je navijač Crvene zvezde tako da mu je dolaskom na stadion "Rajko Mitić" konačno uslišena velika želja.

Prema pravilima Uefe klub bez problema može da računa na tri nova igrača u kontinentalnim takmičenjima iako su oni prethodno igrali Ligu šampiona ili Ligu Evrope u drugom dresu iste sezone. A to znači da bi Crvena zvezda i njen starteg Vladan Milojević mogli da računaju na Milunovića u slučaju da srpski tim prođe u Ligu Evrope.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar