Марадона: Бока и Ривер у Мадриду? Каква лакрдија!

Један од најбољих светских играча свих времена, Дијего Армандо Марадона, незадовољан је одлуком да се други меч финала Купа Либертадорес одигра у Мадриду.

Фудбал 01.12.2018 | 09:45
Марадона: Бока и Ривер у Мадриду? Каква лакрдија!
Јужноамеричка фудбалакс федерација (КОНМЕБОЛ) је одлучила да се меч измести не само из Аргентине, већ и са континента, тако да ће се играти на стадиону Реала.

Дуел је заказан за 9. децембар, а Марадони се таква одлука нимало није допала, па је жестоко реаговао на информацију да се неће играти у Аргентини.

"Веома сам љут. Шта ће се догодити када следећи пут Ривер буде гостовао Боки? Како ће Гаљардо и остатак екипе ући на стадион? И даље се позивају на инцидент из 2015. када је Бока дисквалификована. Овог пута ће навијачи Ривера бити запамћени као хероји, што ме ужасава", признао је Марадона.

Тренер мексичког друголигаша Дорадоса осуо је паљбу и по Фудбалској федерацији Јужне Америке.

"Тај председник Алехандро Домингез, зна ли он уопште шта ради? Ја сад морам целу породицу да водим у мадрид да гледам утакмицу Бока - Ривер? У шта смо се претворили? Шта нам се то догодило? Јесмо ли сад сви послушници председника Макрија? Знају ли људи колико ће све коштати? Забога, унајмите пристојну фирму за обезбеђење и дајте да се игра меч на стадиону Велеза! Истина је да су људи из КОНМЕБОЛ срамота за фудбал. Нису достојни тих функција", закључио је славни фудбалер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар