Јовић: Срећан сам док побјеђујемо!

Нападач Ајнтрахта Лука Јовић имао је још једно импресивно вече у Лиги Европе. Репрезентативац Србије постигао је два гола у победи над Олимпиком од 4:0.

Фудбал 01.12.2018 | 08:15
Јовић: Срећан сам док побјеђујемо!
Тим из Марсеја је осетио сву снагу српског фудбалера који је тако дошао до бројке од 14 голова на 17 мечева у свим такмичењима у овој сезони.

Када је реч о Лиги Европе, Лука је постигао пет голова на исто толико утакмица, тако да има велики разлог за задовољство.

"Срећан сам што смо забележили још једну победу у групи. Имамо скор пет од пет, баш као и ја што се тиче голова. Срећан сам што сам дао свој доприност победи, то ми заиста много значи", рекао је Јовић.

Он је посебно похвалио навијаче Ајнтрахта којих је на трибинама било више од 40.000.

"Направили су сјајну кореографију. Имамо најбоље навијаче у немачкој. Дали су нам и овог пута велику подршку", додао је Јовић, који уз Себастијана Халера и Анту Ребића предсатавља "паклену тројку" у нападу екипе из Франкфурта.

Одличну партију приказао је и Мијат Гаћиновић који је одиграо свих 90 минута.

"Радили смо напорно и мислим да смо заслужено на челу групе са максималним учинком. Срећни смо што идемо даље, а против Олимпика смо од првог минута показали жељу да победимо. Старт је био јако важан, противнику нисмо дозволили да уђе у меч. Јовић је постигао гол у првом минуту. Драго ми је због навијача, жалимо сада да овако одиграмо и последњи меч у групи, против Лација у Риму. Навијачи су одушевили кореографијом, било је заиста лудо на трибинама", рекао је бивши фудбалер Војводине.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар