ПДП: Правда није достижна за Србе

Пресуда којом је Апелационо вијеће Суда БиХ ослободило Насера Орића и Сабахудина Мухића од оптужби за злочине против Срба још једном показује у каквом је стању правосуђе у Босни и Херцеговини, саопштено је из Партије демократског прогреса (ПДП).

Република Српска 30.11.2018 | 14:00
ПДП: Правда није достижна за Србе
"Оваква пресуда поново доказује непрофесионалност, политички рад и селективни приступ правди у Босни и Херцеговини. Срамотно је што је првенствено Орић, човјек одговоран за страдање великог броја Срба у Подрињу, поново ослобођен чиме је повјерење у правосудне институције по ко зна који пут доживјело крах", каже се у саопштењу ПДП-а.

Даље наглашавају да је овим је потврђено да за злочинце нема казне, а за убијене и мучене Србе правда овдје није достижна.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Јаа

30.11.2018 13:38

Хахаха... Срби и њихова правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

30.11.2018 15:17

Алијини синови тузе, Алијини синови суде. Да бас будем искрен, нисам ни оцекивао правду од зависног правосудја какво је правосудје тј. кривосудје БиХ. Реформа и то "дебела" реформа, тек слиједи и тај дан це доци кад-тад. Буквално ниједан судија који је сад у правосудју на нивоу БиХ не заслузује да буде судија након реформе која сигурно слиједи због приблизавања ка ЕУ.

Name

апел за Инцка:

30.11.2018 15:48

БиХ је једна веома смијесна творевина. Срби и Хрвати зарад Босњака требају да се солидарису у њихову дрзаву, а да се праве као да њихове матице не постоје. Засто и зарад цега?

Name

Хм

30.11.2018 17:10

Па ти си у предизборној кампањи заступао прицу против Додика и његову борбу против суда и тузиластва БиХ називао срамном!!!

Name

Бореновићу...

30.11.2018 14:02

Овај дан је прекретница за Републику Српску и БиХ. Треба тражити подршку од Русије и Кине. У међувремену предлажем да погледате регионални портал за издавање и продају некретнина хттпс://www.мојстан.орг/ Правда није достижна али божија рука јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

30.11.2018 14:56

Доста висе лазног српства и лазног патриотизма.Овог убицу и криминалца су ослободили "велики и лазни срби" власт и политицари РС.Доста висе лазног србовања,да би покрили свој криминал.Вас не интересују нит срби нит дрзава,вас интересује само васа лицна и материјална корист.Само ми је зао породица ових јадних убијених зртава,које злоупотребљавате кад вам затреба.Будите бар једном људи,ви сте издали свој народ и своје зртве,ради лицне користи.Доста висе лазног патриотизма и лазног српства и лазне представе за бједни народ.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

YX

30.11.2018 15:59

Правда је достизна ,за свакога без обзира на име , треба имати правосудје које смије да ради ,Господо оставите се замазивања оцију и испирања вец испраног ,