Мићић се захвалио Милошу Стевановићу

Милош Стевановић, досадашњи градски менаџер Бијељине опростио се од те функције, захвалио се на подршци коју је имао током мандата. Истакао је да је задовољан својим ангажманом и оним што је за кратко вријеме успио да уради презентујући најбоље у Биљељини, али и остварујући контакте са грађанима којима је покушао да помогне и ријеши њихове проблеме.

Република Српска 30.11.2018 | 13:42
Мићић се захвалио Милошу Стевановићу
У градској управи одржана је заједничка конференција за новинаре коју су организовали градоначелник Бијељине Мићо Мићић и донедавни менаџер града Милош Стевановић. 

Мићић је истакао да је задовољан досадашњим Стевановићевим радом и да је идеја да се на ту функцију доведе млад човјек попут њега са мноштвом идеја била добар потез.

Мићић је овом приликом додијелио и захвалницу Стевановићу, нагласивши да се нада да ће његов наследник чије име није рекао, исто тако добро обављати ту функцију и дати све од себе да на најбољи начин прикаже рад градске администрације.

Поједини медији су наговијестили да би на то мјесто могао доћи Ненад Лалић.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Семберија

30.11.2018 13:10

Да га Мићко није ни ни именовао, вјероватно данас из улице Милоша Обилића не би вирила калдрма. Једина конкретна ствар коју је урадио је уклањање керова луталица. Колико је наплатио за то, могао је добар “хотел за псе” да се направи са све гратис конзервама док су живи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

па шта

30.11.2018 13:59

сад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

30.11.2018 14:03

Задовољан његовим ангазовањем а одпустио га.Смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станари

30.11.2018 19:08

Да се рјеси заградјивање јавних поврсина, од сутра станари самоиницијативно заградју паркинге иза цркве св Дјордја, Мицо рјеси то или ти станари имајy подрскy градске управе ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хроничар добојски

02.12.2018 13:11

Овако се то ради.Отказ на свечан начин.А добојски шериф обрен градском менаџеру,господину Њапси отказ послао по куриру.

ОДГОВОРИТЕ