Mićić se zahvalio Milošu Stevanoviću

Miloš Stevanović, dosadašnji gradski menadžer Bijeljine oprostio se od te funkcije, zahvalio se na podršci koju je imao tokom mandata. Istakao je da je zadovoljan svojim angažmanom i onim što je za kratko vrijeme uspio da uradi prezentujući najbolje u Biljeljini, ali i ostvarujući kontakte sa građanima kojima je pokušao da pomogne i riješi njihove probleme.

Republika Srpska 30.11.2018 | 13:42
Mićić se zahvalio Milošu Stevanoviću
U gradskoj upravi održana je zajednička konferencija za novinare koju su organizovali gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i donedavni menadžer grada Miloš Stevanović. 

Mićić je istakao da je zadovoljan dosadašnjim Stevanovićevim radom i da je ideja da se na tu funkciju dovede mlad čovjek poput njega sa mnoštvom ideja bila dobar potez.

Mićić je ovom prilikom dodijelio i zahvalnicu Stevanoviću, naglasivši da se nada da će njegov naslednik čije ime nije rekao, isto tako dobro obavljati tu funkciju i dati sve od sebe da na najbolji način prikaže rad gradske administracije.

Pojedini mediji su nagovijestili da bi na to mjesto mogao doći Nenad Lalić.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Semberija

30.11.2018 13:10

Da ga Mićko nije ni ni imenovao, vjerovatno danas iz ulice Miloša Obilića ne bi virila kaldrma. Jedina konkretna stvar koju je uradio je uklanjanje kerova lutalica. Koliko je naplatio za to, mogao je dobar “hotel za pse” da se napravi sa sve gratis konzervama dok su živi.

ODGOVORITE
Name

па шта

30.11.2018 13:59

сад

ODGOVORITE
Name

Laž

30.11.2018 14:03

Zadovoljan njegovim angazovanjem a odpustio ga.Smijesno

ODGOVORITE
Name

Stanari

30.11.2018 19:08

Da se rjesi zagradjivanje javnih povrsina, od sutra stanari samoinicijativno zagradju parkinge iza crkve sv Djordja, Mico rjesi to ili ti stanari imajy podrsky gradske uprave ??

ODGOVORITE
Name

Hroničar dobojski

02.12.2018 13:11

Ovako se to radi.Otkaz na svečan način.A dobojski šerif obren gradskom menadžeru,gospodinu Njapsi otkaz poslao po kuriru.

ODGOVORITE