Саша Лукић вишак у Торину?!

Растанак на помолу. . .

Фудбал 03.12.2018 | 17:00
Саша Лукић вишак у Торину?!
Српски репрезентативни везиста Саша Лукић би могао по други пут да напусти Торино. Италијански медији пишу да постоји велика вероватноћа да Србин у јануару напуст табор Граната јер није у првом плану.

Лукић је у Торино дошао 2016. године код Синише Михајловића, одиграо неколико мечева као стартер, неколико као резерва, укупно сакупио 14 утакмица у Серији А, али се није изборио за место стандардног првотимца. После прве сезоне је позајмљен шпанском Левантеу где је почео као резервиста, али се касније изборио за место стартера и оставио добар утисак.

Вратио се у Торино и чак продужио уговор до 2023. године што је био сигнал да Торино озбиљно рачуна на њега. Међутим, код Мацарија ове сезоне није успео да се избори за већу минутажу. Сакупио је тек 57 минута на теренима Серије А у првих 13 кола. Потпуно је остао у сенци новајлије Суалиха Меитеа који је експлодирао од одласка из Монака и постао играч којег многи ускоро виде у неком већем клубу. У везном реду још играју миљеник домаће публике Басели, „Генерал“ Ринкон, новајлија и потенцијални репрезентативац Соријано... Све играчи да јачим предгреом од Лукића.

Зато се спекулише да би Лукић у јануару опет могао да оде не неку позајмицу где би имао већу минутажу. Или да га Торино чак и прода ако стигне нека задовољавајућа понуда.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар