Saša Lukić višak u Torinu?!

Rastanak na pomolu. . .

Fudbal 03.12.2018 | 17:00
Saša Lukić višak u Torinu?!
Srpski reprezentativni vezista Saša Lukić bi mogao po drugi put da napusti Torino. Italijanski mediji pišu da postoji velika verovatnoća da Srbin u januaru napust tabor Granata jer nije u prvom planu.

Lukić je u Torino došao 2016. godine kod Siniše Mihajlovića, odigrao nekoliko mečeva kao starter, nekoliko kao rezerva, ukupno sakupio 14 utakmica u Seriji A, ali se nije izborio za mesto standardnog prvotimca. Posle prve sezone je pozajmljen španskom Levanteu gde je počeo kao rezervista, ali se kasnije izborio za mesto startera i ostavio dobar utisak.

Vratio se u Torino i čak produžio ugovor do 2023. godine što je bio signal da Torino ozbiljno računa na njega. Međutim, kod Macarija ove sezone nije uspeo da se izbori za veću minutažu. Sakupio je tek 57 minuta na terenima Serije A u prvih 13 kola. Potpuno je ostao u senci novajlije Sualiha Meitea koji je eksplodirao od odlaska iz Monaka i postao igrač kojeg mnogi uskoro vide u nekom većem klubu. U veznom redu još igraju miljenik domaće publike Baseli, „General“ Rinkon, novajlija i potencijalni reprezentativac Sorijano... Sve igrači da jačim predgreom od Lukića.

Zato se spekuliše da bi Lukić u januaru opet mogao da ode ne neku pozajmicu gde bi imao veću minutažu. Ili da ga Torino čak i proda ako stigne neka zadovoljavajuća ponuda.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar