Русима забрањен улазак у Украјину

Украјина ц́е ограничити улазак у земљу мушкарцима из Русије који имају између 16 и 60 година, написао је председник Петро Порошенко на Твитеру.

Свијет 30.11.2018 | 09:44
Русима забрањен улазак у Украјину
"Украјина је увела ограничење на улазак руских држављана мушког пола узраста од 16 до 60 година“, наводи се у саопштењу.

Како је Порошенко написао, одлука је донесено како би се спречило да Руси формирају "тајне армије" на украјинској територији.

Раније је шеф пограничне службе Украјине Петар Цигикал предложио да се неким категоријама људи ограничи улазак у земљу. 

Подсетимо, у недељу су бродови украјинске морнарице „Бердјанск“, „Никопољ“ и „Јани Капу“, нарушавајуц́и чланове 19 и 21 Конвенције УН о морском праву, пресекли државну границу Русије. Бродови су ушли у привремено затворене воде Русије и неколико сати изводили опасне маневре, не одговарајуц́и на захтеве руских бродова који су их пратили. Сва три брода су задржана и касније превезена до луке у Керчу. 

Амерички председник Доналд Трамп због новонастале кризе отказао је састанак са руским лидером Владимиром Путином који је требало да се одржи у суботу у оквиру Самита Г20 у Аргентини.

(Б92)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

само Амере пуштај

30.11.2018 08:49

Пустите само Амере,са њима је срећа,видите како су гдје год су били донијели срећу,ни комарци више ту не живе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

30.11.2018 09:21

никад ти у америци ниси био.. једино што си гледо филм са чак норисом толко знаш... па у србији није америка нит србима из америке допуштају да улажу капитал... зато и нема ништа у србији а видиш да срби паниче што не могу да извозе на косово, колко им је то битно и колко им је мало тржиште.. ал зато су србијанци русима дали да улажу и ето ти, народ нема пара и сиротиња је ни да га комарац нема за шта уједе

Name

ЕУ-норме!

30.11.2018 09:23

Рецептура је ова: са Натом покорити, а онда изградјивати са кредитима уз наметање "европских норми". У срцу Европе имамо ратно стање, а ЕУ се цесе по гузи..

Name

Неђо.30.11.2018

30.11.2018 10:23

израелац---Неговори глупости тићеш причати штаје,Америка.Немаш веће сиротиње кошто је у,Амери.Та Америка је насељена са свих делова света,населили су се највећи шверцери,мафијаши,нај већи шљам.Никакву дмократију немају они.Њима је у циљу ратови и отимачина као штосу урадили у,Итаку,Либији,Сирији,Украјини.Бившу Yугославију су растурили.Незаборавите неће дуго ни Амери.Косово неће никад бити држава јер то,Србија никад неће признати,ни дозволити.Косово је привремено окупирано запамтите једном.Све док србија непризна,никад косово неће бити држава.

Name

израелац

30.11.2018 11:41

предузеца на балкану су покуповали руси .. енергенте све и ето видите да нам расте цијена нафте а свуда опада. то су ти руси... знаци доста ми је васих лази о руској доброти.. руси су бранили српску кранију а сад је нема, ал зато има руса у хрватској и дрзе нафтну индустрију.. толко им је битно србство.. тотално сте дегенерицни са том русофилијом.. сјецам се да влади дивцу нису дали да купи књаз милос јер је из америке и гомила примјера.. лако вам је цитати зуту стампу и писати глупости.. наса балканска предузеца униставају наси политицари , сви градјани кроз приватизацију су добили акције и ти мали акционари су унистени од насих политицара а предузеца они купе народним парама па препродају даље.. и не мозес се глупом прицом борити против те истине недјо поготово прозивајуци мене израелца

Name

007 Бонд

30.11.2018 09:06

Целом свету су за све криви Руси. Овом јадном региону бивше Југославије су за све криви Срби. А у ствари цео свет дрхти због Руса, и чим Руси почну да стају на ноге, и чим им држава постаје утицајнија, политички, војно и економски јача- они одмах планирају како да сасеку Русе (увек неки планиран рат). -Исто је тако и за Србе, тј. тако ови из региона гледају на Србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вава

30.11.2018 10:04

Будале моје види се да сте малоумни ко има користи и профит од криза ,ратохускаци,погледајте код нас ратопослусници прије рата нису имали за зигаре а данас су богати ,а земље нам празне оде омладина,глупаци једни размислите засто је рат код нас изазван помоцу проданих дуса,на западу све висе педерлука мање дјеце па сад наса дјеца попуњавају ту празнину а нама насељавају избјеглице,размислите мало и саберите 2+2колико је није 6 сто нам ратохускаси показују него 4

Name

Проп.чов.ваљев.каменица

30.11.2018 11:02

007 Бонд - Слажем се, исто размишљамо, поздрав из Србије

Name

Хук

30.11.2018 10:30

Дрзати сто даље од себе московљане, сире се попут заразе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

30.11.2018 11:09

Ај не лупај, што даље муслимане од било каквих државотворних пројеката.

Name

Алдони

30.11.2018 12:34

Браво фашисти!