Бурно у скупштини Црне Горе

- Током дебате у Скупштини Црне Горе у једном тренутку споменут је и предсеник Србије Александар Вучић.

Регион 30.11.2018 | 07:21
Бурно у скупштини Црне Горе
Током дебате у Скупштини Црне Горе посланик опозиционог Демократског фронта (ДФ) Бранко Радуловић добацио је за време обраћања посланика владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) Миодрага Вуковића, да би председнику Србије Александру Вучићу "бомбу бацио".

На снимку који је објавио црногорски портал цдм.ме види се да је Радуловић то казао док је Вуковић говорио о предлогу резолуције владајуће већине којом би се одлуке Подгоричке скупштине из 1918. прогласиле ништавним. 

"Ви, неки опоненти овој резолуцији, идете по мишљење у Београд, код Александра Вучића, српске Владе, тамо је вам центар”, казао је Вуковић. 

Он је то поручио обраћајући се посланицима ДФ. 

"Ја бих му бомбу бачио", чуо се глас у позадини за који црногорски сајт наводи да је Радуловићев. 

Након тога је уследио смех дела посланика који су седели око Вуковића. 

"Ето, ја не бих, професоре", рекао је Вуковић. 

Док је покушавао да заврши обраћање уз осмех, чуо се и даље глас за који је наведено да је Радуловићев како некој од посланица каже "ти идеш код Вучића, ја не идем".

Према подацима доступним на сајту црногорског парламента, Радуловић је раније био високи функционер Либералног савеза Црне Горе (ЛСЦГ), а у ранијим сазивима био је потпредседник Скупштине Црне Горе и шеф посланичког клуба Покрета за промјене.



БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Плац

30.11.2018 06:36

Плакаце ова црногорска багра врло брзо кад им албанци узму пола обале и исток Црне Горе. Неце им помоци ни НАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сабан

30.11.2018 08:16

А ста ћете ви узети јадо јадни распаднути сте одавно

Name

Златна цоја Монтенегра

30.11.2018 06:46

Ма јунацине це све то да рјесе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

30.11.2018 07:23

Скупштина мјесне заједнице Монтенегро,више их има у Београду него у цијелој црној гори . Сјетили се после сто година да су погрешили,и то им НАТО, вјероватно,указао на грешку од прије сто година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

30.11.2018 07:47

Ма ста мозес видити од филдзан дрзава сто постасе од југославије пљацке убуства лопове диктаторе националисте сијаце смрти стасу направили ид тих филдзан дрзава ниста само просијаке инвалиде хиљаде мртвих тоје биланс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аско

30.11.2018 08:18

Зато рс је модерна напредна ста сте ви? Ни ентитет висе нисте већ приватна фирмица милорада додика јо мало па под стечај

Name

Дзоо

30.11.2018 08:14

Цеститке Црногорцима ресили су питање безбедности за вјек вјекова.А ови сто су исталирани па немисле својим мозго ала Додик и његови воле другу дрзаву а од родјене беру све бенефите и казу неваља им дрзава.Е то неце моци висе у Црнугору а даце Господњи да стане и овим будалама насим у Србској и Ерцего ини.

ОДГОВОРИТЕ