Burno u skupštini Crne Gore

- Tokom debate u Skupštini Crne Gore u jednom trenutku spomenut je i predsenik Srbije Aleksandar Vučić.

Region 30.11.2018 | 07:21
Burno u skupštini Crne Gore
Tokom debate u Skupštini Crne Gore poslanik opozicionog Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović dobacio je za vreme obraćanja poslanika vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Miodraga Vukovića, da bi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "bombu bacio".

Na snimku koji je objavio crnogorski portal cdm.me vidi se da je Radulović to kazao dok je Vuković govorio o predlogu rezolucije vladajuće većine kojom bi se odluke Podgoričke skupštine iz 1918. proglasile ništavnim. 

"Vi, neki oponenti ovoj rezoluciji, idete po mišljenje u Beograd, kod Aleksandra Vučića, srpske Vlade, tamo je vam centar”, kazao je Vuković. 

On je to poručio obraćajući se poslanicima DF. 

"Ja bih mu bombu bačio", čuo se glas u pozadini za koji crnogorski sajt navodi da je Radulovićev. 

Nakon toga je usledio smeh dela poslanika koji su sedeli oko Vukovića. 

"Eto, ja ne bih, profesore", rekao je Vuković. 

Dok je pokušavao da završi obraćanje uz osmeh, čuo se i dalje glas za koji je navedeno da je Radulovićev kako nekoj od poslanica kaže "ti ideš kod Vučića, ja ne idem".

Prema podacima dostupnim na sajtu crnogorskog parlamenta, Radulović je ranije bio visoki funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG), a u ranijim sazivima bio je potpredsednik Skupštine Crne Gore i šef poslaničkog kluba Pokreta za promjene.



BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Plac

30.11.2018 06:36

Plakace ova crnogorska bagra vrlo brzo kad im albanci uzmu pola obale i istok Crne Gore. Nece im pomoci ni NATO.

ODGOVORITE
Name

Saban

30.11.2018 08:16

A sta ćete vi uzeti jado jadni raspadnuti ste odavno

Name

Zlatna coja Montenegra

30.11.2018 06:46

Ma junacine ce sve to da rjese..

ODGOVORITE
Name

Rajko

30.11.2018 07:23

Skupština mjesne zajednice Montenegro,više ih ima u Beogradu nego u cijeloj crnoj gori . Sjetili se posle sto godina da su pogrešili,i to im NATO, vjerovatno,ukazao na grešku od prije sto godina.

ODGOVORITE
Name

Austria

30.11.2018 07:47

Ma sta mozes viditi od fildzan drzava sto postase od jugoslavije pljacke ubustva lopove diktatore nacionaliste sijace smrti stasu napravili id tih fildzan drzava nista samo prosijake invalide hiljade mrtvih toje bilans

ODGOVORITE
Name

Asko

30.11.2018 08:18

Zato rs je moderna napredna sta ste vi? Ni entitet vise niste već privatna firmica milorada dodika jo malo pa pod stečaj

Name

Dzoo

30.11.2018 08:14

Cestitke Crnogorcima resili su pitanje bezbednosti za vjek vjekova.A ovi sto su istalirani pa nemisle svojim mozgo ala Dodik i njegovi vole drugu drzavu a od rodjene beru sve benefite i kazu nevalja im drzava.E to nece moci vise u Crnugoru a dace Gospodnji da stane i ovim budalama nasim u Srbskoj i Ercego ini.

ODGOVORITE