Сенатор: Уцјена Русије неће проћи

Први замјеник предсједавајуц́ег одбора за међународне послове Савјета Федерације Русије Владимир Џабаров не искључује да састанак лидера Русије Владимира Путина и Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа ипак буде одржан на маргинама Г20.

Свијет 29.11.2018 | 22:35
Сенатор: Уцјена Русије неће проћи
"Не искључујем могуц́ност да тај састанак ипак буде одржан. Трамп може поново да промени мишљење, као и раније када га је мењао три пута дневно", рекао је Џабаров за Спутњик.

Према његовим ријечима, ако сусрет ипак не буде одржан, нец́е се десити "ништа натприродно".

"То није земљотрес или вулканска ерупција. То се дешава", истакао је сенатор.

Он је додао да Русија нец́е промијенити свој став о украјинским морнарима притвореним у Керчком мореузу због тога што је Трамп отказао састанак са Путином.

"Русија нец́е промијенити свој став о морнарима. Не, таква уцена нец́е проц́и, бескорисно је уцењивати Русију", нагласио је сенатор.

Раније је Трамп на свом налогу на Тwиттер написао да, након што је прочитао извејштај о инциденту у Керчком мореузу, где су због провокације Кијева, задржани бродови украјинске ратне морнарице због кршења руске границе, отказује састанак са Путином у Аргентини на самиту Г20.

Портпарол Кремља, Дмитриј Песков, изјавио је да Кремљ није добио званичне информације из САД о отказивању сусрета.

Извор: Агенције

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Иван

29.11.2018 22:15

Нека погледа Трамп слике унаказеног Касогија..па нека онда објави несто на Твитеру..Или му је теско гледати обезглављено трупло несрецника? Море марс у пм .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Иван

29.11.2018 22:27

Касоги је америцки дрзављанин. Амери це преврнути и небо и земљу да правди приведу убице. Не бери бриге.

Name

Ре Ре Иван

30.11.2018 04:21

Ахааа биће први кога су жртвовали ајде не лупетај.

Name

мј за Ре.

30.11.2018 07:07

Јесте када је у питању Ирак,Либија,Афганистан,Србија и остала буранија.Али када је у питању С.Арабија то правило не вази јер она је велики постовалац људских права и довољна је њихова ријец да принц није умјесан.

Name

мј.

29.11.2018 22:47

Руси повуците ракете размјестене по Мексику,Бразилу,Куби,Канади и вратите подморнице и авио базе из Латинске Америке нема смисла да у Панамском каналу стационирате своје бродове.Стварно нисте фер и таква врста притиска вам неце проци цак ни код Трампа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проп.чов.ваљев.кам.

30.11.2018 04:21

Браво М.Ј.!

Name

сир оливер

30.11.2018 02:13

Ухапсеним украјинцима само дати руске униформе и бице мир;) ипак су руског подрекла.

ОДГОВОРИТЕ