Senator: Ucjena Rusije neće proći

Prvi zamjenik predsjedavajućeg odbora za međunarodne poslove Savjeta Federacije Rusije Vladimir Džabarov ne isključuje da sastanak lidera Rusije Vladimira Putina i Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa ipak bude održan na marginama G20.

Svijet 29.11.2018 | 22:35
Senator: Ucjena Rusije neće proći
"Ne isključujem mogućnost da taj sastanak ipak bude održan. Tramp može ponovo da promeni mišljenje, kao i ranije kada ga je menjao tri puta dnevno", rekao je Džabarov za Sputnjik.

Prema njegovim riječima, ako susret ipak ne bude održan, neće se desiti "ništa natprirodno".

"To nije zemljotres ili vulkanska erupcija. To se dešava", istakao je senator.

On je dodao da Rusija neće promijeniti svoj stav o ukrajinskim mornarima pritvorenim u Kerčkom moreuzu zbog toga što je Tramp otkazao sastanak sa Putinom.

"Rusija neće promijeniti svoj stav o mornarima. Ne, takva ucena neće proći, beskorisno je ucenjivati Rusiju", naglasio je senator.

Ranije je Tramp na svom nalogu na Twitter napisao da, nakon što je pročitao izvejštaj o incidentu u Kerčkom moreuzu, gde su zbog provokacije Kijeva, zadržani brodovi ukrajinske ratne mornarice zbog kršenja ruske granice, otkazuje sastanak sa Putinom u Argentini na samitu G20.

Portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, izjavio je da Kremlj nije dobio zvanične informacije iz SAD o otkazivanju susreta.

Izvor: Agencije

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Ivan

29.11.2018 22:15

Neka pogleda Tramp slike unakazenog Kasogija..pa neka onda objavi nesto na Tviteru..Ili mu je tesko gledati obezglavljeno truplo nesrecnika? More mars u pm .

ODGOVORITE
Name

Re Ivan

29.11.2018 22:27

Kasogi je americki drzavljanin. Ameri ce prevrnuti i nebo i zemlju da pravdi privedu ubice. Ne beri brige.

Name

Re Re Ivan

30.11.2018 04:21

Ahaaa biće prvi koga su žrtvovali ajde ne lupetaj.

Name

mj za Re.

30.11.2018 07:07

Jeste kada je u pitanju Irak,Libija,Afganistan,Srbija i ostala buranija.Ali kada je u pitanju S.Arabija to pravilo ne vazi jer ona je veliki postovalac ljudskih prava i dovoljna je njihova rijec da princ nije umjesan.

Name

mj.

29.11.2018 22:47

Rusi povucite rakete razmjestene po Meksiku,Brazilu,Kubi,Kanadi i vratite podmornice i avio baze iz Latinske Amerike nema smisla da u Panamskom kanalu stacionirate svoje brodove.Stvarno niste fer i takva vrsta pritiska vam nece proci cak ni kod Trampa.

ODGOVORITE
Name

prop.čov.valjev.kam.

30.11.2018 04:21

Bravo M.J.!

Name

sir oliver

30.11.2018 02:13

Uhapsenim ukrajincima samo dati ruske uniforme i bice mir;) ipak su ruskog podrekla.

ODGOVORITE