Инцко: Што прије формирати власт

Високи представник у БиХ Валентин Инцко изјавио је данас у Лондону да је након избора у БиХ потребно што прије формирати органе власти на основу договора о конкретним политичким приоритетима који ће утицати на живот обичних људи.  

Босна и Херцеговина 29.11.2018 | 22:17
Инцко: Што прије формирати власт
-Боље образовање, отварање радних мјеста, озбиљнија борба против корупције и боље јавне услуге су области гдје људи очекују да виде промјене – рекао је Инцко током посјете Министарству иностраних послова Велике Британије.

Инцко је захвалио Великој Британији за сталну и непоколебљиву подршку стабилности БиХ и њеним напорима у области евроатлантских интеграција, саопштено је из ОХР-а. 

Током посјете Министарству иностраних послова, Инцко се састао са замјеником политичког директора Џил Галард, шефом Одјељења за западни Балкан Андрјуом Пејџом, као и са баронесом Арминком Хелић из Дома лордова.

Током боравка у Лондону, Инцко је одржао говор на конференцији “Умјетност и помирење: Конфликт, култура и заједница” на Краљевом колеџу.

Извор: Срна

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Судија

29.11.2018 21:29

Ееево га јавио се нас друг Инцко, не брините зив је и здрав, мало је забринут, али кад оде до банкомата забринутост одмах нестане. Теско нама, овај неце никада отици, лијепо му, узива, путује, мало каквог извјестаја склепа збрда, здола и сваког првог на банкомат. Нецемо га се ријесити никада, увијек це нам тутор бити над главом..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е дај не с

29.11.2018 22:31

Ово све ви и хоцете,да Бог да се никада ни једна власт не формира,коме ово треба осим вама који нам гурате кредите по каматним стопама којих нема нигдје у Европи а и сире,коме,овом народу,несто це да ураде осим да нас јос задузе,ињос,и јос док не поцнемо и бубреге продавати.Да сте хтјели од овог говнета направити земљу могли сте када сте год хтјели,ал вама то осим пласмана кредита и добрих вам плата никада није било у циљу.

Name

За Е дај

30.11.2018 09:29

Њима управо одговара оваква ситуација, јер је њихов сценарио. Ови наши фотељаши су режија,а унесрећени народ живи, углавном никакве жувоте, које не може глума ни дочарати. Ето им избори и власт и све, тужно је шта се дочекало, да са свога бјежиш главом без обзира. Уосталом, нису нам криви они, да је међу гузоњама мање похлепе и борбе за владањем, части за чување свога и прадједивског, не би овај Инцко ни требао. Овако смо сви, изузев владара који имају некретнине по свијету, осуђени на пропадање, нестајање.

Name

Мунгос

30.11.2018 09:46

С*ре и овај Инцко! Теби "високи" и твојим менторима одговара ово стање и с*ање од назови државе. Вјештачка творевина у границама признате државе од стране тебе и твојих ментора ко фол треба да што прије формира власт, запошљавање и борба против корупције а вамо са истим тим јагњетина лагано. Марш у пм и ти и они.

Name

Историја

29.11.2018 21:46

Добро му овде док има конфликта.Прави се да има ста радити. Линија незамјерања и провуци се само да мандат сто дузе траје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј.

29.11.2018 22:58

Сто се захвали само В.Британији.Јели он нецује добро или се прави.Колико пута морамо да поновимо да Српски народ у БиХ није за Атланске интеграције.Па се онда пита засто ме Срби неразумију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алан форд

30.11.2018 01:52

Знаци сто касније формирати власт ,талијани су мајстори у томе,не могу увести нове таксе док нема власти да легано пљацкају народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

30.11.2018 06:18

Ма да и теби леда угледамо сподобо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ли су чули

30.11.2018 07:23

Да ли је неко чуо у свом излагању Комшића,Џаферовића И Додика да ће радити на јачању борбе против корупције побољшања квалитета јавних услуга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скуп си

30.11.2018 09:19

"Сто прије формирати власт", а како је досло до ове власти, није битно: покрадени гласови-покрадени избори??? Мислим да је боље да : "Сто прије одес из БиХ". Паразита имамо ипревисе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

30.11.2018 12:55

Он ни сам не вјерује у ово што изговара.Отворено промовише лопове који су преваром,уцјеном и крађом “освојили” власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.30.11.2018

30.11.2018 13:57

Инцко је послан да завађа народ у Федерацији и Р Српској.На тај начин рарађује себи лоповску плату.