Опљачкали га док је играо Лигу шампиона!

Фудбалеру Пари сен Жермена, Ерику Максиму Чупо Мотингу, лопови су упали у кућу док је наступао на мечу против Ливерпула и однели богат плен! Чупо опљачкан, а таман је спремио поклоне за целу фамилију! Лопови однели накит и робу у вредности од око 600. 000 евра!

Фудбал 30.11.2018 | 08:45
Опљачкали га док је играо Лигу шампиона!
Ерик Максим Чупо Мотинг није се много радовао после победе Пари сен Жермена над Ливерпулом (2:1) у Лиги шампиона, јер је после меча сазнао лоше вести.

Док је он играо утакмицу на Парку принчева, лопови су му опљачкали кућу.

Лопови су ушли кроз прозор у кућу, у којој није било никога и добро се овајдили.

Француски медији преносе да су пљачкаши из куће Камерунца однели ствари вредне 600.000 евра.

Покрали су накит, чија је вредност процењена на 400.000 евра, а понели су и торбе у којима се налазила роба вредна 200.000 евра.

Медији преносе да су се у торбама које су однели налазили божићни поклонили које је фудбалер спремио за породицу и пријатеље.

Уживање на стадиону, разочарање при повратку у дом. Ерик Максим Чупо Мотан био је, вероватно, најнесрећнији фудбалер Пари Сен Жермена у ноћи велике победе над Ливерпулом у Лиги шампиона. Чак је у њој учествовао, одигравши последњих пола сата, уместо Единсона Каванија, међутим, кад се славље на Парку принчева стишало, а фудбалери разишли, имао је Камерунац шта да види.

Опљачкан му је апартман на четвртом спрату зграде у једном од престижних делова Париза. Лопови су користећи гвоздене шипке отворили прозор и почастили се вредностима у износу од око 600.000 евра. Локални медији пренели су да је Чупо Мотан оштећен за око 400.000 у виду накита, а преосталих 200.000 различити производи најпознатијих светских брендова, спакованих у ручне кесе. Све су то били поклон које је бивши фудбалер Хамбургера, Мајнца, Шалкеа и Стоука спремио рођацима и породици за предстојеће божићне и новогодишње празнике.

Мораће поново да се отвори...

Ако му је за утеху, у истом крају где живи Ерик Чупо Мотан исте вечери опљачкан је и један новинар, чиме је потврђен пораст криминала у Паризу, а па је само за годину дана скочио за десет одсто.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар