Opljačkali ga dok je igrao Ligu šampiona!

Fudbaleru Pari sen Žermena, Eriku Maksimu Čupo Motingu, lopovi su upali u kuću dok je nastupao na meču protiv Liverpula i odneli bogat plen! Čupo opljačkan, a taman je spremio poklone za celu familiju! Lopovi odneli nakit i robu u vrednosti od oko 600. 000 evra!

Fudbal 30.11.2018 | 08:45
Opljačkali ga dok je igrao Ligu šampiona!
Erik Maksim Čupo Moting nije se mnogo radovao posle pobede Pari sen Žermena nad Liverpulom (2:1) u Ligi šampiona, jer je posle meča saznao loše vesti.

Dok je on igrao utakmicu na Parku prinčeva, lopovi su mu opljačkali kuću.

Lopovi su ušli kroz prozor u kuću, u kojoj nije bilo nikoga i dobro se ovajdili.

Francuski mediji prenose da su pljačkaši iz kuće Kamerunca odneli stvari vredne 600.000 evra.

Pokrali su nakit, čija je vrednost procenjena na 400.000 evra, a poneli su i torbe u kojima se nalazila roba vredna 200.000 evra.

Mediji prenose da su se u torbama koje su odneli nalazili božićni poklonili koje je fudbaler spremio za porodicu i prijatelje.

Uživanje na stadionu, razočaranje pri povratku u dom. Erik Maksim Čupo Motan bio je, verovatno, najnesrećniji fudbaler Pari Sen Žermena u noći velike pobede nad Liverpulom u Ligi šampiona. Čak je u njoj učestvovao, odigravši poslednjih pola sata, umesto Edinsona Kavanija, međutim, kad se slavlje na Parku prinčeva stišalo, a fudbaleri razišli, imao je Kamerunac šta da vidi.

Opljačkan mu je apartman na četvrtom spratu zgrade u jednom od prestižnih delova Pariza. Lopovi su koristeći gvozdene šipke otvorili prozor i počastili se vrednostima u iznosu od oko 600.000 evra. Lokalni mediji preneli su da je Čupo Motan oštećen za oko 400.000 u vidu nakita, a preostalih 200.000 različiti proizvodi najpoznatijih svetskih brendova, spakovanih u ručne kese. Sve su to bili poklon koje je bivši fudbaler Hamburgera, Majnca, Šalkea i Stouka spremio rođacima i porodici za predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

Moraće ponovo da se otvori...

Ako mu je za utehu, u istom kraju gde živi Erik Čupo Motan iste večeri opljačkan je i jedan novinar, čime je potvrđen porast kriminala u Parizu, a pa je samo za godinu dana skočio za deset odsto.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar