Видео: Биће ватрено у рингу послије овога...!

Фјури и Вајлдер направили хаос пред медијима! Тајсон Фјури и Дионтеј Вајлдер направили су хаос на последњој медијској конференцији уочи међусобног дуела у Лос Анђелесу.

Остали спортови 29.11.2018 | 18:30
Видео: Биће ватрено у рингу послије овога...!
Двојица непоражених тешкашких шампиона суочиће се у ноћи између суботе и недеље.

Иако претходних дана осим стандардних прозивник није било напете атмосфере, на последњем сусрету уочи меча нису успели да контролишу емоције.

Након вишеминутне вербалне борбе препуне експлицитног језика, Фјури је са неколико речи и гестова иритирао Вајлдера па је након уношења у лице обезбеђење морало да их раздваја.

"Скинуо сам кошуљу и све их преплашио. Сви мисле да је ривалство лажно, али сада могу опет да погађају. Вајлдер мислим да мора да мора да ме пљује у лице и виче. Осећа притисак, видите под коликим је притиском", рекао је Фјури.

Британац је током прес конференције поставио питање зашто Вајлдер има мизеран статус у домовини ако је светски шампион у тешкој категорији.

"У суботу ћете знати Вајлдера само као особу кога је Фјури нокаутирао. До 30. борбе се чувао. Он није прави шампион, он је лажњак и превара. Када га погледам видим само фолиранта", додао је "Краљ цигана".

Вајлдер у каријери има учинак 40-0 од чега су 39 победе нокаутом, док је Фјури на 27-0 од чега су 19 нокаути. Вајдер је власник WБЦ појаса, а Фјури је некадашњи линеарни шампион света у WБА (Супер), WБО, ИБФ, ИБО и Тхе Ринг верзијама.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар