Терзић: Ова Звезда има перспективу!

Терзић: Остаје жал, показали смо да Звезда има перспективу! Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић оценио је да је његова екипа показала да може да игра на високом нивоу и да има перспективу. "Ово је још једна потврда да смо направили прави потез довођењем великог броја играча", поручио је генерални директор Звезде.  

Фудбал 29.11.2018 | 16:15
Терзић: Ова Звезда има перспективу!
"Два различита полувремена. У првом као да играчи нису веровали у себе, а у другом смо играли одлично, посебно у последњих пола сата. Показали смо да Звезда има перспективу и да може да игра на високом нивоу", рекао је Терзић новинарима у Напуљу.

Звезда је изгубила од Наполија са 1:3 и последња је на табели са четири бода.

Трене Звезде Владан Милојевић имао је проблема са саставом, а Терзић је рекао да је направљен добар потез доводјењем великог броја играча, "јер екипа не би издржала ритам бројних утакмица".

У последњем колу Звезда ће 11. децембра у Београду играти против Пари Сен Жермена и могла би да се пласира у Лигу Европа ако победи, а Ливерпул изгуби од Наполија.

Звездан Терзић није незадовољан урађеним у Напуљу.

Шампион Србије се у Београд враћа с утешним поготком у поразу (3:1), али је утисак да је ово било најбоље гостовање црвено-белих у овогодишњој Лиги шампиона, те да играчи Владана Милојевића полако скупљају искуство и губе страх у дуелима са највећима.

"Имали смо два различита полувремена", рекао је новинарима у Напуљи генерални директор клуба Звездан Терзић, уз образложење.

"У првом као да играчи нису веровали у себе, док смо у другом полувремену одиграли одлично, посебно последњих пола сата, што вероватно има везе и са изменама. Показали смо да ова Звезда има перспективу и да може да игра на овако високом нивоу".

Владан Милојевић на овој утакмици није могао да рачуна на неколицину играча, па су тако меч пропустили Бранко Јовичић, Ричмонд Боаћи, Филип Стојковић, Горан Чаушић...

''Ово је још једна потврда да смо направили прави потез довођењем великог броја играча, јер не бисмо издржали овакав ритам великог броја утакмица", казао је Терзић уз поруку да је Марко Марин још једном "показао да је мајстор".

Звезда је освојила четири бода из пет утакмица, а са Пари сен Жерменом ће играти за место у нокаут фази Лиге Европе, с тим да им уз победу над "свецима" треба и пораз Ливерпула.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

има

29.11.2018 17:25

Терзо док вуцко сеф исто као пре партизан мој господине.

ОДГОВОРИТЕ