Terzić: Ova Zvezda ima perspektivu!

Terzić: Ostaje žal, pokazali smo da Zvezda ima perspektivu! Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić ocenio je da je njegova ekipa pokazala da može da igra na visokom nivou i da ima perspektivu. "Ovo je još jedna potvrda da smo napravili pravi potez dovođenjem velikog broja igrača", poručio je generalni direktor Zvezde.  

Fudbal 29.11.2018 | 16:15
Terzić: Ova Zvezda ima perspektivu!
"Dva različita poluvremena. U prvom kao da igrači nisu verovali u sebe, a u drugom smo igrali odlično, posebno u poslednjih pola sata. Pokazali smo da Zvezda ima perspektivu i da može da igra na visokom nivou", rekao je Terzić novinarima u Napulju.

Zvezda je izgubila od Napolija sa 1:3 i poslednja je na tabeli sa četiri boda.

Trene Zvezde Vladan Milojević imao je problema sa sastavom, a Terzić je rekao da je napravljen dobar potez dovodjenjem velikog broja igrača, "jer ekipa ne bi izdržala ritam brojnih utakmica".

U poslednjem kolu Zvezda će 11. decembra u Beogradu igrati protiv Pari Sen Žermena i mogla bi da se plasira u Ligu Evropa ako pobedi, a Liverpul izgubi od Napolija.

Zvezdan Terzić nije nezadovoljan urađenim u Napulju.

Šampion Srbije se u Beograd vraća s utešnim pogotkom u porazu (3:1), ali je utisak da je ovo bilo najbolje gostovanje crveno-belih u ovogodišnjoj Ligi šampiona, te da igrači Vladana Milojevića polako skupljaju iskustvo i gube strah u duelima sa najvećima.

"Imali smo dva različita poluvremena", rekao je novinarima u Napulji generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, uz obrazloženje.

"U prvom kao da igrači nisu verovali u sebe, dok smo u drugom poluvremenu odigrali odlično, posebno poslednjih pola sata, što verovatno ima veze i sa izmenama. Pokazali smo da ova Zvezda ima perspektivu i da može da igra na ovako visokom nivou".

Vladan Milojević na ovoj utakmici nije mogao da računa na nekolicinu igrača, pa su tako meč propustili Branko Jovičić, Ričmond Boaći, Filip Stojković, Goran Čaušić...

''Ovo je još jedna potvrda da smo napravili pravi potez dovođenjem velikog broja igrača, jer ne bismo izdržali ovakav ritam velikog broja utakmica", kazao je Terzić uz poruku da je Marko Marin još jednom "pokazao da je majstor".

Zvezda je osvojila četiri boda iz pet utakmica, a sa Pari sen Žermenom će igrati za mesto u nokaut fazi Lige Evrope, s tim da im uz pobedu nad "svecima" treba i poraz Liverpula.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ima

29.11.2018 17:25

Terzo dok vucko sef isto kao pre partizan moj gospodine.

ODGOVORITE