Гатузо: Дајте да не правимо будале од себе...!

Тренер Милана пред пету рунду Лиге Европе. . .

Фудбал 29.11.2018 | 11:00
Гатузо: Дајте да не правимо будале од себе...!
Да ли је пут до Лиге шампиона лакши преко Серије А или Лиге Европе и колико Милан заиста занима да далеко догура у другом по квалитету европском такмичењу? То су све легитимна питања која занимају навијаче и љубитеље фудбала уопште, а тренер Росонера Ђенаро Гатузо пред утакмицу са Диделанжом здраворазумски размишља и индиректно одговара да је главни циљ, илити боље рећи обавеза играча да од себе не направе будале. 

Подсетимо, Милан је у Луксембургу славио тешком муком са 1:0, поготком Гонзала Игуаина, тако да Гатузо не дозвољава никакво опуштање, без обзира што се ради о далеко најмањем тиму у Лиги Европе, а вероватно и најслабијем у играчком смислу...

"Они знају да играју, раде то као тим и натерали су нас да патимо у првом мечу", казао је шеф струке седмоструког првака Европе. 

"Зато морамо да будемо свесни да без озбиљног залагања нећемо моћи до бодова. Много нам је требало да бисмо освојили три бода на њиховом терену, добро смо то упамтили. Ситуација је прилично јасна. Ако погледате стање у групи очигледно је - не победимо ли довешћемо себе у јако тешку ситуацију. Уосталом, не треба да правимо будале од себе", поручио је Гатузо. 

Милан после Диделанжа иде у Пиреј и због тога не сме ни да помишља на кикс сутра.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар