Непријатељи потписују пакт!

Сергеј и Модрић у пакету за моћан везни ред?! Интер прави тим који ће парирати Јувентусу!

Фудбал 30.11.2018 | 22:40
Непријатељи потписују пакт!
Ђузепе Марота и Клаудио Лотито претходних година никако нису могли да се замисле као савезници. Штавише, били су љути непријатељи и људи који нису могли ни да сарађују.

Лед је почео да се отапа прошлог лета када је тадашњи Јувентусов доректор почео да припрема терен за куповину Сергеја Милинковића Савића, Лотитове златне коке. Ипак, до договора није дошло. Лотито је тражио превише, Марота се трудио да прође што јефтиније убацујући играче уз новац у понуду. Ни тако није успео да дође до границе од 100.000.000 евра, а Лотито је за свог највреднијег играча тражио чак 150.000.000. И прича је одложена...

Недавно је Марота напустио Јувентус и преселио се у Интер, а за собом повукао, жеље, контакте и познанства. Међу њима и амбицију да Сергеја Милинковић Савића доведе у Интер. Није тајна да је милански клуб одавно заинтересован за Србина и да му са Маротом као главним преговарачем расту шансе. Лотитоби радије продао Сергеја у Интер него у омражени Јувентус који је у неколико наврата покушавао да га превари и преотме му играче за мале паре.

Пре неколико дана је дошло до новог састанка Мароте и Лотита у просторијама ФС Италије где су опет разговрали о Сергеју. Србин ове сезоне није у оној форми из прошле, игра јако лоше и цена му је пала. АлиМарота и Интер га и даље желе, док би Лотито могао да се мало отрезни и спусти цену.

Упркос слабој форми од почетка сезоне, Марота и Интер још виде Сетргеја као капитално појачање и прича би могла да крене у добром правцу.Његова куповина не би имала везе са довођењем Луке Модрића који је друга велика жеља Неразиура и све је ближе преласка у на Ђузепе Меацу. Хрвату неће бити понуђен нови уговор у Мадриду и наредно лето је идеалан тренутак да се заврши прича која је почела летос и да се Модрићпресели у Милану.

Са Модрићем и Милинковић Савићем, Интер би добио моћан везни ред којим би могао да парира Јувентусу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нема

01.12.2018 12:02

Од њега ниста, катастрофа је ове сезоне, уцинак нула

ОДГОВОРИТЕ