Neprijatelji potpisuju pakt!

Sergej i Modrić u paketu za moćan vezni red?! Inter pravi tim koji će parirati Juventusu!

Fudbal 30.11.2018 | 22:40
Neprijatelji potpisuju pakt!
Đuzepe Marota i Klaudio Lotito prethodnih godina nikako nisu mogli da se zamisle kao saveznici. Štaviše, bili su ljuti neprijatelji i ljudi koji nisu mogli ni da sarađuju.

Led je počeo da se otapa prošlog leta kada je tadašnji Juventusov dorektor počeo da priprema teren za kupovinu Sergeja Milinkovića Savića, Lotitove zlatne koke. Ipak, do dogovora nije došlo. Lotito je tražio previše, Marota se trudio da prođe što jeftinije ubacujući igrače uz novac u ponudu. Ni tako nije uspeo da dođe do granice od 100.000.000 evra, a Lotito je za svog najvrednijeg igrača tražio čak 150.000.000. I priča je odložena...

Nedavno je Marota napustio Juventus i preselio se u Inter, a za sobom povukao, želje, kontakte i poznanstva. Među njima i ambiciju da Sergeja Milinković Savića dovede u Inter. Nije tajna da je milanski klub odavno zainteresovan za Srbina i da mu sa Marotom kao glavnim pregovaračem rastu šanse. Lotitobi radije prodao Sergeja u Inter nego u omraženi Juventus koji je u nekoliko navrata pokušavao da ga prevari i preotme mu igrače za male pare.

Pre nekoliko dana je došlo do novog sastanka Marote i Lotita u prostorijama FS Italije gde su opet razgovrali o Sergeju. Srbin ove sezone nije u onoj formi iz prošle, igra jako loše i cena mu je pala. AliMarota i Inter ga i dalje žele, dok bi Lotito mogao da se malo otrezni i spusti cenu.

Uprkos slaboj formi od početka sezone, Marota i Inter još vide Setrgeja kao kapitalno pojačanje i priča bi mogla da krene u dobrom pravcu.Njegova kupovina ne bi imala veze sa dovođenjem Luke Modrića koji je druga velika želja Neraziura i sve je bliže prelaska u na Đuzepe Meacu. Hrvatu neće biti ponuđen novi ugovor u Madridu i naredno leto je idealan trenutak da se završi priča koja je počela letos i da se Modrićpreseli u Milanu.

Sa Modrićem i Milinković Savićem, Inter bi dobio moćan vezni red kojim bi mogao da parira Juventusu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nema

01.12.2018 12:02

Od njega nista, katastrofa je ove sezone, ucinak nula

ODGOVORITE