Изетбеговић и Човић у Мостару

Предсједник СДА Бакир Изетбеговић потврдио је данас медијима да ће у петак 30. новембра у Мостару бити одржан састанак са предсједником ХДЗ БиХ Драганом Човићем.

Босна и Херцеговина 28.11.2018 | 16:58
Изетбеговић и Човић у Мостару
Састанак ће бити одржан у Градској вијећници. Човић је раније одржао састанак са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком и договорио заједничку сарадњу. Обојица су поручили да за формирање власти на државном нивоу чекају трећег партнера и да им је свеједно ко ће то бити. Изетбеговић је данас казао да је СНСД незаобилазан у формирању државне власти. Позвао је блок који чине СДП БиХ, ДФ и Наша странка на сарадњу, те је већ одржао састанке са Никшићем и Комшићем.

Човић је раније у Мостару имао сусрет и са предсједником СББ-а Фахрудином Радончићем, али су детаљи тог састанка остали непознати.

У Државном парламенту СДА има девет заступника, ХДЗ БиХ пет, СНСД шест заступника с тим да је Обрен Петровић напустио СДС и придружио се СНСД-у.

Извор: Патриа

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

075

28.11.2018 16:01

Неће у Ф.БиХ нико са СДА и ХДЗ и изгледа да губе финансијске полуге моћи то њих боли највише! Је.е се њима и за Бошњацима, и за Хрватима, а тек посебно за Србе и за нас остале "мањине"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

28.11.2018 20:45

Сад це Додик да интервенисе неце он без Бакира и Цовица. Једини нацин да Додик уклони заставу РС је да се Бакир и Цовиц врате.

Name

КАКО ТО:

28.11.2018 18:18

Годину и више не говорите,препуцавате се а данас опет састанчите кад сте видјели да вас је напаћени народ прочитао и казнио на изборима па данас клечите обојица на кољенима пред свима да вас како тако врате у власт које нисте заслужни.Гдје сте били 20 година сад би ви знали шта треба двије брује и срамоте,народ вас је казнио на реду је казна божја::::

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.11.2018 20:48

Изгледа да смо ми Срби најгори сви се рјесавају лазних патриота само ми дрзимо Додика.