Мркела: Ми смо аутсајдери, али...

. . . они који сад могу да помрсе рачуне! Спортски директор Црвене звезде, Митар Мркела, каже да Звезда може до доброг резултата у Напуљу ако играчи испуне неколико услова.

Фудбал 28.11.2018 | 17:15
Мркела: Ми смо аутсајдери, али...
Мркела сматра да ће његов тим искористити шансе ако се укажу, јер је показао да већ уме да поквари рачуницу јачима од себе.

Свестан је и да је Наполи доста јачи противник. У првом сусрету два тима било је 0:0 у Београду, али је Звезда на два гостовања до сада примила чак десет голова. Ипак, утисак је поправљен на "Маракани" против Ливерпула и вера да би баш "Сан Паоло" могло да буде "талично" гостовање се вратила. 

"Наполи је изванредна екипа, ми смо у целој овој групи и даље аутсајдери, али аутсајдери који могу да помрсе рачуне фаворитима. То смо показали у прошлој утакмици, када сам се указала прилика ми смо је искористили и ако нам се сутра (среда) укаже прилика верујем да ћемо је искористити", рекао је Мркела током последњег тренинга Звезде. 

Храброст, дисциплина уз мало среће - то је рецепт за успех. 

"Прилика ће бити у неком нашем комплетном односу, у нашој дисциплини и одважности да се супротставимо једној јако доброј екипи. Мислим да ће нам бити потребно и мало среће, али верујем у оне играче који ће истрчати на терен и да можемо да одиграмо једну добру утакмицу", сигуран је спортски директор београдског тима. 

"Верујем да су играчи стекли искуство. Наравно да не очекујем да доживимо неки велики пораз, али очекујем да сваки играч истрчи на терен одважно и да покаже свој квалиет", јасан је Мркела. 

Меч Црвене звезде и Наполија се игра од 21 сат.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар