Mrkela: Mi smo autsajderi, ali...

. . . oni koji sad mogu da pomrse račune! Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, kaže da Zvezda može do dobrog rezultata u Napulju ako igrači ispune nekoliko uslova.

Fudbal 28.11.2018 | 17:15
Mrkela: Mi smo autsajderi, ali...
Mrkela smatra da će njegov tim iskoristiti šanse ako se ukažu, jer je pokazao da već ume da pokvari računicu jačima od sebe.

Svestan je i da je Napoli dosta jači protivnik. U prvom susretu dva tima bilo je 0:0 u Beogradu, ali je Zvezda na dva gostovanja do sada primila čak deset golova. Ipak, utisak je popravljen na "Marakani" protiv Liverpula i vera da bi baš "San Paolo" moglo da bude "talično" gostovanje se vratila. 

"Napoli je izvanredna ekipa, mi smo u celoj ovoj grupi i dalje autsajderi, ali autsajderi koji mogu da pomrse račune favoritima. To smo pokazali u prošloj utakmici, kada sam se ukazala prilika mi smo je iskoristili i ako nam se sutra (sreda) ukaže prilika verujem da ćemo je iskoristiti", rekao je Mrkela tokom poslednjeg treninga Zvezde. 

Hrabrost, disciplina uz malo sreće - to je recept za uspeh. 

"Prilika će biti u nekom našem kompletnom odnosu, u našoj disciplini i odvažnosti da se suprotstavimo jednoj jako dobroj ekipi. Mislim da će nam biti potrebno i malo sreće, ali verujem u one igrače koji će istrčati na teren i da možemo da odigramo jednu dobru utakmicu", siguran je sportski direktor beogradskog tima. 

"Verujem da su igrači stekli iskustvo. Naravno da ne očekujem da doživimo neki veliki poraz, ali očekujem da svaki igrač istrči na teren odvažno i da pokaže svoj kvaliet", jasan je Mrkela. 

Meč Crvene zvezde i Napolija se igra od 21 sat.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar